Site icon NewsIT

Μουντιάλ 2018, Ν. Κορέα – Γερμανία 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν τα Πάντσερ!

27.06.2018 | 16:45
Μουντιάλ 2018, Ν. Κορέα – Γερμανία 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν τα Πάντσερ!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, εμφανίστηκε κατώτερη των περιπτώσεων και με μία ταπεινωτική ήττα από τη Νότια Κορέα με 2-0, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2018. Μεξικό και Σουηδία πανηγύρισαν την πρόκριση από τον έκτο όμιλο, με τους Σκανδιναβούς να επικρατούν εύκολα με 3-0 στο μεταξύ του παιχνίδι.

Απίθανο στραπάτσο για την κάτοχο του τίτλου Γερμανία, αφού μετά τη δίκαιη ήττα από τη Νότιο Κορέα εγκατέλειψε ως τελευταία και… καταϊδρωμένη, τον έκτο όμιλο και γενικά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Με δύο γκολ, από τον Κιμ και τον Σον, μετά το 90′ οι Νοτιοκορεάτες πέτυχαν ιστορική νίκη κόντρα στα Πάντσερ και παρότι αποκλείστηκαν επίσης από τη διοργάνωση, πανηγύρισαν στο τέλος σαν “τρελοί”.

Ακόμη μεγαλύτερη η χαρά για Μεξικό και Σουηδία, που πήραν τα δύο “εισιτήρια” για τους “16” του Μουντιάλ 2018, ισοβαθμώντας στους 6 βαθμούς. Στο μεταξύ τους ματς, η ομάδα του Μπεργκ, επικράτησε με 3-0 χάρη σε γκολ του Αουγκούστινσον, του Γκράνκβιστ και ένα αυτογκολ του Άλβαρεζ.

Παρακολουθήστε LIVE το Ν. Κορέα – Γερμανία από το newsit.gr

Το βράδυ της Τετάρτης (27/06) κρίνονται και οι προκρίσεις από τον έβδομο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας, με τη Σερβία και την Ελβετία κατά τη Βραζιλία να διεκδικούν δύο “εισιτήρια” για τα νοκ άουτ ματς του θεσμού.

Σερβία – Βραζιλία (21:00, Otkrytiye Arena, Μόσχα, ΕΡΤ 1)
Ελβετία – Κόστα Ρίκα (21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι, ΕΡΤ 2)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version