Site icon NewsIT

Από το νυσταλέο Toμ Χάρντι στην ευαίσθητη Κιμ Καρντάσιαν, όλα όσα μάθαμε από τα εξώφυλλα της εβδομάδας

24.04.2015 | 19:02
Από το νυσταλέο Toμ Χάρντι στην ευαίσθητη Κιμ Καρντάσιαν, όλα όσα μάθαμε από τα εξώφυλλα της εβδομάδας

“Ο Μελ Γκίμπσον με βρήκε βαρετό” είπε ο διάδοχος του και νεόκοπος Mad Max.

Ο λόγος για τον 37χρονο Βρετανό Τομ Χάρντι στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση του για το νέο τεύχος του Details.

Αδιάφορος για τον νέο ήρωα, ο Μελ από την Αυστραλία δεν νοιάστηκε στιγμή για τα μούσκουλα και το αξύριστο look του επόμενου αποκαλυπτικού ήρωα.

Η Χίλαρι Κλίντον έπαθε Βαρουφάκη. Κάπως έτσι μπορεί κανείς να προσεγγίσει το χαμό που προσπαθεί να προλάβει η επικοινωνιακή ομάδα της υποψήφιας για την Προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι η οποία αν και έχει στηρίξει την καμπάνια της σε μια δημόσια εικόνα απλή και ταπεινή πόζαρε στο Paris Match ακριβώς όπως ΔΕΝ θα έπρεπε.

“Αριστοκρατικό” χαρακτηρίζουν οι πολέμιοι της το πορτρέτο στο περιοδικό της μπουρζουαζίας που πνίγεται στην ανία ενώ η εξομολόγηση της ότι “λατρεύει να τρώει τα σαλιγκάρια στο Le Meurice” δεν θα έχει κάποιο αντίκρισμα στο θυμικό του μέσου Αμερικανού πολίτη.

Σε μεγάλα, και δη πολιτικά, προβλήματα έμπλεξε η διευθυντική ομάδα του Elle Ουκρανίας καθώς το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη Michelle Williams είχε το λάθος συνδυασμό χρωμάτων.

Το πορτοκαλί και μαύρο ύφασμα ερμηνεύθηκε ως ένδειξη υποστήριξης στα Ρωσικά στρατεύματα και τους υποστηρικτές τους αφού είναι ακριβώς ίδιο με την Κορδέλα του Αγίου Γεωργίου. Η ηθοποιός που δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό είχε ευτυχώς φορέσει και κάτι άλλο, άσπιλο, λευκό.

“Είναι εξευτελιστικό να έχω ερωτική ζωή” είπε η Taylor Swift στο Glamour UK και μετά ξάπλωσε λίγο να καταλαγιάσει από τις κορυφαίες επιδόσεις της στα charts.

Η αοιδός δεν χαρίστηκε για ακόμη μια φορά στα ΜΜΕ και έτσι χαρακτήρισε υπερβολικό και κραυγαλέο το ότι όλοι νοιάζονται για το πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει και κάθε πότε αλλάζει τα κατωσέντονα της. Ο Calvin Harris που φέρεται να είναι και ο τελευταίος σύντροφος της συμφώνησε σιωπηλά.

“Δεν θέλω να ξαναπάω στο Λος Άντζελες. Είναι παντού οι ίδιοι και οι ίδιοι” είπε στο περιοδικό Notion η 28χρονη στάρλετ Λίντσει Λόχαν καθώς σήκωσε κάπως το στρίφωμα από το ρούχο της για να αποκαλύψει την οπίσθια όψη της.

Η ΛιΛο πλέον δεν κάνει καταχρήσεις ή εαν κάνει δεν της γνωρίζουμε αφού το Λονδίνο στο οποίο και πλέον μένει είναι απασχολημένο με τις εκλογές που οσονούπω θα αναδείξουν ακόμη ένα πατριωτικό καθεστώς μέσα στην Ευρωζώνη.

Μετά από όλα όσα λένε για τους μετανάστες στη Βρετανία αυτές τις μέρες η Λίντσει Λόχαν θα έπρεπε να ανησυχεί αλλά στο εξώφυλλο του περιοδικού μοιάζει πολύ αφοσιωμένη να μας χαρίσει το ένα κάποιο ηδυπαθές βλέμμα της τραβώντας το κάτω χείλος της ακόμη πιο κάτω.

“Αγαπάω τα σκυλιά μου όσο και το γιο μου” είπε ανάμεσα σε άλλα η Charlize Theron που κατάφερε να μπερδέψει όσους χρειάζονται πάνες με όσους χρειάζονται βόλτες.

Η ηθοποιός που ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το ρόλο της δίπλα στον τύπο που βαριέται ο Μελ Γκίμπσον (βλέπε πιο πάνω) αλλά και τον σύντροφο της Σον Πεν, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό W. “Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και εξαιρετικά μπερδεμένη στο μητρικό ρόλο της ζωής της” σχολίασε το Jezebel που γνωρίζει να διακρίνει την επιδερμίδα πίσω από το μέικ απ.

Τέλος, επειδή εβδομάδα χωρίς κάποια Kardashian σε εξώφυλλο δεν νοείται να περάσει από τα χέρια μας, η Kim K. χαρίζει ένα κοντινό πορτρέτο της στο Variety

“Mία από τις δυναμικότερες γυναίκες στη show biz”, σύμφωνα με την περιοδική αυτή έκδοση, η Κim μιλάει για το χαμό του πατέρα της, Robert Kardashian, από καρκίνο το 2003 και για το πως αυτή η απώλεια της έδωσε έμπνευση να αφιερώνει χρόνο για να συμπαραστέκεται στα παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια στο Children’s Hospital Los Angeles.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version