Site icon NewsIT

Aυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τους συνωμοσιολόγους να βγάλουν τον σκασμό

23.12.2014 | 10:00
Aυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τους συνωμοσιολόγους να βγάλουν τον σκασμό

Υπάρχουν άπειρες θεωρίες εκεί έξω. Μερικές έχουν ένα ποσοστό αληθοφάνειας, κάποιες είναι απλά πολύ αστείες ενώ άλλες έχουν βάλει ένα παράσιτο βλακείας στον εγκέφαλο των συμπολιτών.

Ένα video δίνει ένα απλό τρόπο να αποστομώνεις κάθε θεωρία. Επηρεάζει αυτή η συνωμοσία τους λίγους και εκλεκτούς; αναρωτιέται. Εαν ναι, προφανώς δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και απλά είσαι ανόητος, πιές ζεστό νερό με λεμόνι για πρωινό, ξύπνα και πίστευε όλα όσα καταλαβαίνεις με τη λογική σου.

Συνωμοσιακό Παράδειγμα νο.1. Υπάρχει θεραπεία του καρκίνου για λίγους

Αυτή τη θεραπεία την κρατάνε για την ελίτ οι φαρμακοβιομηχανίες καθώς εαν και εφόσον ηταν προσβάσιμη από όλους θα έχαναν πολλά κέρδη. Μάλιστα. Τώρα ας σκεφτούμε λογικά πόσοι διάσημοι πέθαναν από καρκίνο το τελευταίο διάστημα με λεφτά αρκετά να έχουν οι ίδιοι φαρμακοβιομηχανία όπως αυτός ο ένας

Εαν και εφόσον υπήρχε μια θεραπεία για λίγους το πρώην μεγάλο αφεντικό της τεχνολογίας θα την είχε βγάλει και σε app. Ο καρκίνος χτυπάει συνέχεια, η πρόληψη είναι σημαντική, η θεραπεία όχι δημοκρατική πάντα αλλά όχι, δεν έχει νικηθεί ακόμη.

Συνωμοσιακό Παράδειγμα νο. 2. Μας ψεκάζουν

Αυτό προυποθέτει ότι αυτοί που μας ψεκάζουν αναπνέουν άλλο αέρα από αυτό που αναπνέουμε όλοι μας. Αφού μας ψεκάζουν για να είμαστε όσο ζώα επιθυμούν, εκείνοι θα έπρεπε να κυκλοφορύν με μάσκες οξυγόνου.


Μόνο κάτι ακουστικά για smartphones βρίσκονται επάνω στα έδρανα της βουλής την τελευταία φορά που κοίταξα. Μάλλον δεν μας ψεκάζουν εκείνοι, όχι. Εμείς τι κάνουμε και πως διαχειριζόμαστε τη βλακεία και την ψήφο είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία.

Συνωμοσιακό Παράδειγμα νο. 3. Επέρχεται το τέλος

Η Αποκάλυψη ΚΑΙ η Δευτέρα Παρουσία. Το κακό είναι εδώ, ο Αντίχριστος έχει γεννηθεί και η Νέα Τάξη Πραγμάτων ορίζεται από ανθρώπους σαύρες. Αυτό είναι μια πραγματική θεωρία συνωμοσίας, από τις πλέον δημοφιλείς στην Αμερική, είπαν οι στατιστικές το 2013.


Εαν επέρχεται το τέλος γιατί όλοι οι πλούσιοι συνεχίζουν να κυνηγούν τον πλούτο, ο Πούτιν θέλει να κρατηθεί από την εξουσία, η Γερμανία επιμένει να είναι ηγέτης στην Ευρώπη και ένα πανωφόρι γίνεται αφορμή ριάλιτι δράματος στο κτίριο στο Σύνταγμα από πάνω; Εαν δεν υπάρχει μέλλον αυτοί θα το ήξεραν και θα ήταν χαλαροί, chill, θα άκουγαν Μπομπ Μάρλει και θα απολάμβαναν ένα ηλιοβασίλεμα κάπου ήσυχα. Δεν είναι.

Το βίντεο είναι εξαιρετικό και όποιος Έλληνας animator έχει αντίστοιχες δουλειές να μας ενημερώσει να τον γνωρίσουμε. Αυτό δεν είναι συνωμοσία στο ελάχιστο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version