Τα Πανεπιστήμια των Πολιτειών γίνοντας δεξαμενές ταλέντων που περνάνε από την ανωνυμία στη σφαίρα της δημοσιότητας κάνοντας πορνό.
Ευσυνείδητες επαγγελματίες, τα κορίτσια δεν κάνουν απλά χρήση των χώρων του Πανεπιστημίου. Η Μπελ Νοξ ας πούμε, δηλαδή αυτή που τη λένε Μίριαμ Γούικς, είχε απασχολήσει τα media με τρόπο “ακραίο” όταν αποκαλύφθηκε ότι η 18χρονη τότε φοιτήτρια πλήρωνε τα δίδακτρα του κολεγίου της κάνοντας σεξ στην κάμερα.
«Δεν είχα πολλές επιλογές, εξάλλου μου αρέσει το σεξ, παρακολουθούσα πάντοτε πορνοταινίες, οπότε μου φάνηκε λογικό να βγάζω χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπώ τη στιγμή που η οικογένειά μου δεν μπορούσε να με στηρίξει οικονομικά» είχε πει και έκτοτε συνεχίζει να απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα ποικιλοτρόπως. Το πορνό έχει γίνει μια συνειδητή επαγγελματική επιλογή για διάφορες γυναίκες με παιδεία. Η 23χρονη Πέιτζ Τζένινγκς λίγο καιρό πριν άλλωστε είπε ότι εγκαταλείπει την θέση της μαθητευόμενη σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρείας της Wall Street και από τώρα και στο εξής τη φωνάζουμε Βερόνικα Βέιν, πορνοσταρ που σκέφτεται να συνδυάσει το μακιαβελικό του χρήματος με το σεξ δημιουργώντας fund σχετικό με την βιντοσκοπημένη πορνογραφία.
Η νέα είσοδος στο πάνθεον των κοριτσιών που όταν βαριούνται στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Όρεγκον κάνουν σόου δείχνοντας μπούστο είναι ανώνυμη. Η καταβαση της στις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού της ακολούθησαν του μπούστου αλλά αυτές οι διαθέσεις μπορούν να αναζητηθούν στο Pornhub, όχι-τώρα. Κανείς δεν ξέρει ποιά είναι, αν θα το ξανακάνει, τι ώρα, ανάμεσα σε ποιες παραδόσεις, με κόσμο ή χωρίς. Είναι μια φοιτήτρια που ίσως δεν θέλει περαιτέρω δημοσιοποίηση των ανησυχιών της αφού όταν είδε ότι η Λιβανέζα, κάτοικος Μαιάμι, Μία Καλίφα δέχθηκε απειλές για τη ζωή της επειδή της αναγνωρίστηκε ότι είναι το πιο ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία του πορνό
,σκέφτηκε κάπως απλοικά. Να διασκεδάσει την ανία της.
Το πιο πιθανό μετά τη γνωστοποίηση του βίντεο είναι να ξεσηκωθεί κύμα ενδιαφέροντος για τη λογοτεχνία, τις επιστήμες, τα campus, τα κολλέγια, τη γνώση. Εκεί που μπορείς να βρεθείς για κάθε λόγο αλλά κυρίως μπορείς να χώσεις τη μούρη σου στο μπούστο της σκέψης με τα δέκα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών όπως τα συγκέντρωσε ο J. Peder Zane για τη στήλη του στην έκδοση Raleigh News & Observer το 2007. Η λίστα είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας από 125 κορυφαίους σύγχρονους συγγραφείς. Ίσως η ανώνυμη φοιτήτρια να διάβασε το νο4. Ίσως όχι. Καλή ανάγνωση
1. Aννα Καρένινα, Λέων Τολστόι
2. Μανταμ Μποβαρί, Γουσταβ Φλομπερ
3. Πόλεμος Και Ειρήνη, Λέων Τολστόι
4. Λολίτα, Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ
5. Οι Περιπέτειες του Χακλμπερι Φιν, Μαρκ Τουέιν
6. Άμλετ, Γουίλιαμ Σέξπιρ
7. Ο Μεγάλος Γκατσμπι, Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ
8.Αναζητώντας το Χαμένο Χρόνο, Μαρσελ Προυστ
9. Οι 201 Ιστορίες του Άντον Τσεχωφ
10. Μιντλμαρτς, Τζορτζ Ελιοτ