Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

H Iρίνα Σάικ είναι single! Παιδιά ενωθείτε να βγούμε στους δρόμους!

H Iρίνα Σάικ είναι single! Παιδιά ενωθείτε να βγούμε στους δρόμους!

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αναρωτιέται αν πρέπει να της στειλει ένα προσωπικό μηνυμα στο Twitter τώρα που είναι ελεύθερη και προφανώς σκίζει τη φανέλα του στα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς για τα μάτια της και μόνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη ούτε που θέλει να την ακούσει αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μέσι του μόντελινγκ πρόσβαλλε τη μητέρα του καθως αρνήθηκε να παραστεί σε οικογενειακή συνάθροιση τους. Το σημαντικό πίσω από όλα τα παραπάνω, η ουσία της είδησης, αυτό που και ο πιο βλάκας από τους βλάκες μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι η Ρωσίδα είναι διαθέσιμη, στην αγορά, έτοιμη να απλώσει τις αναλογίες της δίπλα από κάποιον επομενο. Αυτά είναι όσα όσα πρέπει να ξέρεις για την ίδια σε περίπτωση που έχεις το χρήμα και τα προσόντα να τη διεκδικήσεις (σσ. εντάξει, δεν τα έχεις αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, και δη σε προεκλογική περίοδο).

1. Είναι από ένα χωριό πολύ μικρό για να το βρεις σε κάθε χάρτη. Στο Yemanzhelinsk (μπορείς να το προφερεις με δική σου μόνο ευθύνη) έχουν θέση μόνο όσοι είναι αρκετά άντρες να αντέξουν τις βάρδιες στο ανθρακωρυχείο του και εδώ μεγάλωσε ασκητικά. Χωρίς ούτε μια κινηματογραφικη αιθουσα να ταξιδεψει το μυαλο της, με μόνο ΕΝΑ δρομο να διασχίσει η Ιρινα όταν ήταν ακόμη κοριτσάκι άγουρο περπατούσε μισή ώρα από το σπίτι της για να πάει σε ένα κήπο όπου και φρόντιζε πατάτες, ντομάτες, αγγούρια και διάφορα άλλα ζαρζαβατικά που περιμεναν τη φροντιδα της.

2. Έχει περάσει δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Η μητέρα της δίδασκε πιάνο στο νηπιαγωγείο, ο πατέρας της δούλευε στο ανθρακωρυχείο και οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη είδε εκείνον και αναρωτηθηκε κάτι όπως “WOW, ποιος είναι αυτός ο ψηλός, ευθυτενής κύριος που περπατά στο δρόμο;”. Στα 14 της η Σάικ έμεινε ορφανή από πατερα, η μάνα της αναγκαστηκε να δουλευει σε τρια ποστα για να τα φέρει εις πέρας. “Αλλά αυτό είναι η ζωή” είπε η ίδια στο βρετανικό Esquire. “Να εκτιμάς τα εύκολα γιατί έχεις περάσει από τα δύσκολα”. Αυτό λέγεται και Ρωσική σοφία ζωής.

3. Φορούσε τακούνια από τα 10 της. Μετά από τα τακούνια φορούσε μίνι φούστες, πολλες φορες και τα δυο μαζί. Αν και έκανε φιλοτιμες προσπαθειες να είναι αρεστή στην ίδια οι συμμαθητές την κοροιδευαν γιατί ήταν πολύ αδυνατη και πολύ σκουρα στο δέρμα για τα γούστα τους. Τα αγορια δεν της εδιναν την ελαχιστη σημασία. Ό,τι;

4. Είναι φιλόμουση και ταλαντούχα. Παίζει πιάνο από τα 6 της, τραγουδούσε στη χορωδία του μικρού χωριού, η μητρεα της την εγραψε στο μουσικό σχολείο της πλησιεστερης πολης αλλα εκείνη δεν άντεξε πολλά τραλαλα. Μετά από εφτα χρονια τα παρατησε όλα για να σπουδασει marketing. Ωστόσο ακόμη συγκινείται και δακρύζει όταν η Νυχτερινη Σονατα του Μπετοβεν βγαίνει από τα ακροδαχτυλα της.

5. Είναι εστεμμένη. Οταν εμείς είχαμε Ολυμπιακούς Αγώνες εκείνη φορούσε το στέμα της Μiss Chelyabinsk (μπορείς να το προφερεις με δική σου μόνο ευθύνη, ξανά). Η Ιρίνα θυμαται: “Η μεγαλυτερη αδελφη μου, η Τατιανα, ήθελε να με βάφει με μεικ απ, να μου κάνει χτενισματα στα μαλλιά, ήμουν η κουκλα της. Μια μερα η μητερα μου είδε μια διαφημιση για σχολή μοντελων στη στάση λεωφορείου του Chelyabinsk όπου και είχαμε μετακομίσει και μου πρότεινε να πάω για πλάκα. Εκεί μου προτειναν να συμμετεχω στα τοπικα καλλιστεία, το έκανα και ΚΕΡΔΙΣΑ! Ταξίδεψα στο Παρίσι, την Ισπανία και τη Νέα Υόρκη όπου και ζω πλέον μόνιμα”.

6. Είναι η πιο ωραία από τις πενήντα πιο ωραίες ρωσίδες όλων των εποχών. Επίσημα, σε δημοσκόπηση. Πανρωσική. Τελεία.

7. Πέρασε δύσκολα, μέρος δεύτερο. Η αλλαγή από την επαρχιακή Ρωσία στο μητροπολιτικό Παρίσι δεν ήταν εύκολη αφού η Σάικ δεν ήξερε καν πως να επικοινωνήσει καθώς πολύ σπάνια οι άνθρωποι της μόδας μιλάνε τη διάλεκτο του χωριού της. Ωστόσο επέμεινε, τα καταφερε και έφτασε εδώ που είναι, μια ελεύθερη επιτελους καλλονή πολύ σκληρή για να τη βάλουν κάτω οι συνθήκες. “Τους Ρώσους δεν μπορεις να τους λυγισεις” είπε. “Είμαστε φτιαγμενοι από πάγο και χιονι. Είμαστε ΠΟΛΥ ανθεκτικοι”. Ο Πουτιν ενθουσιαστηκε με το παραπανω.

8. Το επώνυμο της είναι πιο δύσκολο και από κύβο του Ρουμπικ. 15 γράμματα, όλα δικά σου Shaykhlislamova. Η συντομογραφία ηταν αναγκαια αφού ο σιδηροδρομος που εχει για επωνυμο δεν μπορουσε να εκτυπωθει ουτε σε ταξιδιωτικα εισιτηρια, ουτε σε πιστωτικές κάρτες”.

9. Είναι φιλόζωη. Το λαμπραντορ της που το φωνάζει Καίσαρα, όπως Ιούλιος Καίσαρας, είναι το αρσενικό κουτάβι που έχει πατέρα το σκυλο Marley που έπαιξε στην ταινία του Μarley & Μe. Aυτά.

10. Από το 2007 μέχρι σήμερα φιγουράρει μόνιμα στις εκδόσεις του Sports Illustrated Swimsuit Issue since 2007 αλλά δεν της αρεσει να κολυμπαει, μονο να πλατσουριζει.

11. Δεν θα ποζάρει ποτέ για το Playboy. Έτσι λέει τώρα τουλάχιστον γιατί όπως σχολίασε και η ίδια κατα λάθος “Όταν το έκανε η Ναόμι Κάμπελ και η Κλοντια Σιφερ ήταν στο τέλος της καριερας τους, εγω θέλω να κάνω δουλειες με αξιοπρεπεια και class”. H Nαομι πέταξε πάλι διαφορα αντικειμενα στις βοηθους της όταν άκουσε το παραπανω. “Το Playboy είναι φτηνιάρικο” συμπληρωνει όσο είναι ακόμη νέα.

12. Ενοχλεί τους γειτονες της στο Μανχαταν καθώς δεν βάζει κουρτίνες στα παραθυρα. “Πρεπει να πας να παρεις υφασμα, να φωναξεις καποιον να στις τοποθετησει, μανουρα” σχολίασε. Ο γειτονας ακόμη είναι ενοχλημενος μαζί της.

13. Αγαπάει τα μοντέλα που μεσουράνησαν στα 90’ς. Η Σιντι Κροφοντ, η Ναόμι (που λιγο πιο πάνω την είπε γρια αλλα τελοσπαντων) είναι θηλυκά που την αφήνουν με κομμένη την ανασα. Αλλά δεν είναι ομοφυλόφιλη, το διευκρινισε και αυτό για να μην παρεξηγηθεί αφού της φτάνουν όσα άκουγε τις μέρες που έβγαζε τα φρυδια του Ρονάλντο.

14. Είναι παραδοσιακή. Στη συγκλονιστικη ερωτηση “Τι προσεχεις επάνω σε ένα άντρα;” η Ρωσίδα απαντησε: “Παπουτσια, χέρια, πνεύμα, εμφάνιση, χιούμορ”.


15. Ειναι επαγγελματίας. Όταν πάει για δουλειά είναι ευχαριστη, πλυμενη, καλοντυμενη, χαιρεταει τον κοσμο, δεν προκαλεί προβληματα και μανουρες. “Στη δουλεια μας δεν ξερεις ποτε θα σταματησεις να εχεις ζητηση οποτε πρεπει να εισαι έξυπνος και να σε συμπαθουν όλοι” σχολίασε αυτός ο Μακιαβελι του μοντελινγκ.

16. Ευχεται τα καλυτερα για τον κόσμο. Στην ακόμη πιο συγκλονιστική ερωτηση τι ευχεται για το μέλλον είπε οτι εύχεται παρα πολά πραγματα, δεν μπορει να αποφασισει τη σημαντικοτητα όλων αυτων που έχει στο μυαλο της και θα ήθελε να είχε τον Άη Βασίλη στο κατώφλι της για να του ζητάει να κάνει την ίδια καλυτερη. Και τους ανθρωπους της ευτυχισμενους. Και κυρίως η Ιρινα Σαικ θέλει ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Αν νομίζεις ότι κάποιος μας κάνει πλάκα με όλα αυτά που ξεστόμισε, το ίδιο έχω πάθει και εγώ φίλε Γιάννη.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε