Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα

H μεγάλη επιστροφή της Ταν Μομ είναι όσο τρομακτική περίμενεις ακριβώς

H μεγάλη επιστροφή της Ταν Μομ είναι όσο τρομακτική περίμενεις ακριβώς

Αυτή την Πέμπτη που ο ένας εμπαίζει τον άλλον και το δάχτυλο κάνει τα πρωτοσέλιδα να παίρνουν φωτιά, η επανεμφάνιση της Καμμένης Μάνας μοιάζει τουλάχιστον λογική.

Επίσης, εαν η ζωή σου μοιάζει άδεια, σαν την τσέπη σου, εάν έχεις οργή ανάλογη με αυτη της Προέδρου Ζ. Που έχει θέμα και με τις τσέπες επίσης, εαν δεν αντέχεις άλλο την Άνοιξη που δεν λέει να μπει όπως κάθε χρόνο της φωνάζει η Βόσσου, πάτα play και απόλαυσε την επιστροφή της Πατρίσια Κρέντσιλ. Σε λίγο.

Για τους ανιστόρητους στο πάνθεον των Απίστευτα Τρομακτικών Υπάρξεων Σήμερα Πέρα Από Τους Εκλεγμένους, ας υπενθυμίσουμε ποια είναι η Καμμένη Μάνα η οποία στους στίχους της μιλάει για αυτήν και την Katy Perry χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η Patricia Krentcil, 46 ετών (φαίνεται πολύ μεγαλύτερη λόγω της καταστροφής του δέρματός της από το σολάριουμ), έγινε διάσημη το 2012 όταν κατηγορήθηκε από τον πρώην σύζυγό της πως έκανε σολάριουμ στη μικρή της κόρη. Η ίδια το αρνήθηκε ωστόσο ομολόγησε τον εθισμό στο μαύρισμα γιατί είναι ένα Κορίτσι Του Ήλιου. Τότε το δικαστήριο και η Πρόνοια ανέλαβαν να επιτηρήσουν την οικογενειακή (αν)ισορροπία και τα περιοδικά, τα media και όλο το αποχετευτικό σύστημα βρήκε στην Καμμένη Μάνα μια φιγούρα για αποδόμηση ακόμη.

Η τρίτη κατά σειρά μουσική περιπέτεια της τη βρίσκει να περνάει πολύ ώρα στον οδοντίατρο. Η Κ.Μ. πηγαίνει σε δημόσιες εκδηλώσεις, σε πάρτι, σε κλαμπς αλλά πάντα επιστρέφει στον άνθρωπο που θα της βελτιώσει τη στοματική κοιλότητα κατά πολύ. Το βίντεο είναι αυτό

Μήπως η Κ.Μ. έχει αλλάξει εμμονή και τώρα εθιστικε στη λεύκανση έναντι του μαυρίσματος; Είδε κάποιος πως είναι τα δόντια της κόρης της τελευταία; Οι στίχοι είναι επικοί, σαν αυτούς που γράφει ο Παντελής με επώνυμο που προσομοιάζει του ονόματος του ενώ υπάρχει και ο πολύ αληθινός στίχος ”tweet tweet tweet tweet tweet” με τον οποίο και σίγουρα ταυτίζεται οιοσδήποτε πολιτικόςσέβεται το τιτιβισμα του.

Η Καμμένη Μάνα, η Tan Mom, η Πατρίτσια Κρέντσιλ επέστρεψε στο προσκήνιο λιγότερο μαύρη στη μούρη, περισσότερο άσπρη στο πρόσωπο. Για να έχετε μια αίσθηση της αλλαγής που συνέβη παραθέτω το άλλο αριστούργημα της Tan Mom που είναι και ό,τι καλύτερο έχει προσφέρει στον κενόδοξο πολιτισμό του σήμερα.

Επιπλέον ο κωμικός Jan Böhmermann ο οποίος δουλεύει όλο το σύστημα από την αρχή της καριέρας του και αυτές τις μέρες βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα για το ανυψωμένο δάχτυλο του ΥπΟικ σχολίασε: “Η ποιότητα της Tan Mom είναι 100% ουσιαστική. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, είναι ψεύτης. Ως συγγνώμη και ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους, θα πρέπει ο Günther Jauch (παρουσιαστής του καναλιού ARD) και οι υπεύθυνοι της εφημερίδας Bild να κάνουν σολάριουμ, λέυκανση και να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την Ευρωζώνη. Ο ισχυρισμός ότι η Tan Mom είναι παραφωνία της παραφωνίας της παραφωνίας , είναι εντελώς ανυπόστατη!”

Έχει απόλυτο δίκιο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε