Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Η γυναίκα που έκανε αυξητική στήθους με λεφτά των φορολογούμενων…

Η γυναίκα που έκανε αυξητική στήθους με λεφτά των φορολογούμενων…

Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι μισητή, είναι μια κοινοτοπία. Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν καταφερε να κάνει το ιντερνετ να εκραγεί, είναι μια αλήθεια.

Το ότι αυτό είναι κάτι που πολλές θα το προσπαθούν μέχρι να το καταφέρουν για να ακολουθήσει η επόμενη, είναι ένα αξίωμα. Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν που εκταμιεύει το μίσος είναι πρότυπο προσοδοφόρας επιχειρηματικότητας, μας το επιβεβαιώνει το Πιο Μισητό Θηλυκό Της Βρετανίας, αλλά η Τζόσι Κάνινγχαμ ξέρει ότι η δημοσιότητα φέρνει δυσφήμιση και η δυσφήμιση φέρνει χρήμα.

Ο τραμπουκισμός στο twitter είναι η καθημερινότητα για αυτή που 2 χρόνια πριν έκανε πρωτοσέλιδο, που αλλού, στη The Sun (RIP τα κορίτσια)

όταν παραδέχθηκε ότι έκανε αυξητική στήθους με τα χρήματα των φορολογουμένων της χώρας της. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας τη βοήθησε να αποκτήσει το προιόν από το οποίο σήμερα αρμέγει χρήμα, πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης έγιναν έξω φρενών καθώς ούρλιαζαν “Που πάνε τα χρήματα του νομοταγή πολίτη;” και εκείνη έκανε κάτι για να δώσει περισσόρετρο πόνο στο λαό, πουλώντας εισιτήρια για τον τοκετό της.

Τέσσερις “τυχεροί” έζησαν μαζί της από κοντά σε live μετάδοση τη γέννηση του τρίτου της παιδιού. Τα εισιτήρια πουλήθηκαν στο twitter αντί του ποσού των 13,186 EUR το καθένα, ανακοινώθηκαν στους ακολούθους της στο twitter και εξαντλήθηκαν σε 14 λεπτά. Τρεις από αυτούς που έγιναν μάρτυρες του κοινωνικού πειράματος της γυναίκας από το Λιντς ήταν δημοσιογράφοι, ο τέταρτος φανατικός θαυμαστής. Μάλιστα η Τζόσι είχε δηλώσει ότι η κόρη που έφερε στη ζωή τον Οκτώβρη, ήταν ανεπιθύμητη. Η διασημότητα του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν πρόθυμη να κάνει άμβλωση εαν αυτό της εξασφάλιζε μια θέση στο Celebrity Big Brother. “Δεν είπα αυτό”, είπε η ίδια

Mετά τη γέννα η 24χρονη ανακοίνωσε ότι ένα μέρος του συνολικού ποσού των 52,772 EUR θα διατεθεί σε ίδρυμα που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Ο ατζέντης της, Ρομπ Κούπερ, ισχυρίστηκε στο BBC ότι η Τζόσι δεν χρεώνει τίποτα λιγότερο από 1.000 ευρώ τουλάχιστον. Στα έξοδα παρουσίας της πλέον συνυπολογίζεται και η συνοδεία ασφαλείας στις μετακινήσεις της. Το μίσος για αυτή είναι τόσο γιγαντιωδες που την αναγκαζει να μην κυκλοφορει με λεωφορειο ή Μετρο. Οι επιθεσεις απεναντι της είναι πολλές και καθημερινές, στο φυσικό περιβάλλον και στον διαδικτυακό, συχνά τερατώδη, κλώνο του.

Η Τζόσι είναι προς πώληση. Το λέει, το τηρεί, επιμένει σε αυτό και δεν αφήνει κανέναν να κινηματογραφήσει το νέο της σύντροφο γιατί υπάρχουν λεφτά στην αποκλειστικότητα. Τα media θα πληρώσουν για να γνωρίσουμε όλοι τον Άντι. “Όλοι πιστεύουν ότι είμαι μια πόρνη της διασημότητας αλλά πραγματικά είμαι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα” είπε. “Νομίζω όμως ότι σταδιακά ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι εδώ παίζεται ένα παιχνίδι. Οπότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθένα να μισήσει το παιχνίδι -όχι τον παίκτη του”. Η Τζόσι είναι κλεισμένη για δουλειές. Τηλεοπτικές εμφανίσεις, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις για περιοδικά, το μεροκάματο της είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα έβγαζε εαν ήταν μητέρα τριών παιδιών. Εαν η Κοινωνική Πρόνοια της χώρας της έδινε τα 6,472.72 EUR που δικαιούται, αυτή και τα παιδιά της θα περνούσαν δύσκολα.

Έκανε οικονομία στον προυπολογισμό λοιπόν του κράτους της η Τζόσι, ακόμη και εαν ο Βρετανός φορολογούμενος της πλήρωσε 6,289.83 για την αυξητική στήθους της; Ναι. Το έκανε συνειδητά; Ναι.

Συνηθισμένη να δέχεται επιθέσεις από τα σχολικά της χρόνια, η Τζόσι έχει περίπου 80,000 λογαριασμούς που παρακολουθουν το επίσημα δικό της @josieconline. O εκφοβισμός και οι απειλές που δέχεται δεν τη βάζουν κάτω. “Υπάρχουν ένα δύο άνθρωποι εκεί έξω που αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι κάνω απλά μια δουλειά, τα πράγματα αλλάζουν” συμπλήρωσε. Το στήθος της πήγε από 32A σε 36DD, το μίσος για την ίδια από το ναδίρ στο ζενιθ. “Ήθελα να γίνω πρότυπο για τους νέους ανθρωπων, να δωσω ελπίδα σε όσους γεννήθηκαν χωρίς στήθος” σχολιαζει απογοητευμενη στο NewsBeat.

“Όλο αυτό το μίσος όμως μου δίνει διάρκεια. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία μου ξαφνικά. Έχω δουλέψει σκληρά εδώ και δύο χρόνια. Χαίρομαι για το σημείο που έχω φτάσει. Ανυπομονώ να δω το μέλλον” είπε. Η αλήθεια της Τζόσι ενημερώνεται από την ίδια και την επικοινωνιακή της ομάδας στο επίσημο ιστολόγιο της το οποίο και χρηματοδοτείται από αυτό που πουλάει πολύ στις μέρες μας -το μίσος.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε