Site icon NewsIT

Η Τόνι Γκαρν σε θέλει να πεις ¡No pasarán!

13.12.2014 | 11:15
Η Τόνι Γκαρν σε θέλει να πεις ¡No pasarán!

3 μέρες μετά τη φήμη ότι ο Ντι Κάπριο πήρε μια λεγεώνα από 20 και κάτι A List κορίτσια και τους έδειξε τον κήπο και το κελάρι του, αυτή που είναι συντροφος ή απλά fuck buddy του, αυτή που είναι Γερμανίδα επισκέφθηκε τις σελίδες του αντρικού σύμπαντος.

Αυτό είναι το shooting της Τόνι Γκαρν που είναι μόλις 22 και την ανακάλυψαν τυχαία όταν ήταν σε ένα γήπεδο, παρακολουθώντας αγώνα της δικής της Εθνικής. Δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα του μέλλοντος της σχέσης αφού ο Λίο είναι γνωστός κυνηγός μοντέλων και αυτή ακόμη μοιάζει νειάτο στα δόντια του Λύκου. Μπορούμε όμως να της αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να είναι το pin-up του Σαββατοκύριακου που θα σου κάνει παρέα και θα σε σώσει από μανούρες. Με το νόμο. Ειδικά αν είσαι Ισπανός.

Η Τόνι Γκαρν, φωτογραφημένη από τoν Σέρβο Dusjan Reljin για το Αμερικανικό GQ φοράει γόβες Manholo Blahnik, ρίχνει επάνω της ένα απλό Saint Laurent τύπου ζακετάκι, γδύνεται με εσώρουχα Agent Provocateur και έχει να σου ανακοινώσει ότι από αυτό το σαββατοκύριακο και τούδε, στην Ισπανία και επειδή μόλις την Πέμπτη γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ψηφίσθηκε ο Νόμος για την Ασφάλεια του Πολίτη.Η Γερουσία ακόμη δεν έχει εγκρίνει αυτό που οι υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποκαλούν νομο “φίμωτρο” με hashtag #LeyMordaza αλλά για να μην μακρηγορούμε, παραγωγή και διανομή υλικού με εγκεκρίμενου μπορούν να κοστίσουν στον πολίτη μέχρι και 30.000 €.

Μάλλον ο προυπολογισμός δεν τους βγαίνει στην Ισπανική βουλή οπότε έμεινε μόνο του το Λαικό Κόμμα (PP) να υπερασπίζεται ένα νόμο που όπως αναλυτικά παραθέτουν οι συνάδλεφοι στο Revolution News περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα:

1. Φωτογράφηση ή ηχογράφηση της αστυνομίας – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

2. Ειρηνική ανυπακοή στην εξουσία – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

3. Κατάληψη τραπεζών ως μέσο διαμαρτυρίας – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

4. Διαμαρτυρία χωρίς άδεια – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

5. Πραγματοποίηση συνελεύσεων ή συναντήσεων σε δημόσιους χώρους – 100 έως 600 € πρόστιμο.

6. Παρεμπόδιση ή διακοπή έξωσης – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

7. Παρουσία σε έναν κατειλημμένο χώρο (όχι μόνο κοινωνικά κέντρα, αλλά και σπίτια που καταλαμβάνονται από οικογένειες που έχουν υποστεί έξωση)

8. Οι μαύρες λίστες της αστυνομίας για διαδηλωτές, ακτιβιστές και για τον εναλλακτικό Τύπο έχουν νομιμοποιηθεί.

9. Συνάντηση ή συγκέντρωση μπροστά από το Κογκρέσο – 600 έως 30,000 € πρόστιμο.

10. Για να ασκηθεί έφεση στο δικαστήριο απαιτείται η πληρωμή των δικαστικών εξόδων, το κόστος των οποίων εξαρτάται από το πρόστιμο.

11. Επιτρέπει την τυχαία εξακρίβωση στοιχείων, επιτρέποντας την στοχοποίηση μεταναστών και μειονοτήτων.

12. Η αστυνομία μπορεί πλέον να πραγματοποιεί επιδρομές κατά την κρίση της, χωρίς να έχει διαταραχθεί η “τάξη” .

13.Επιτρέπονται πλέον οι σωματικοί έλεγχοι κατά την κρίση των αστυνομικών

14. Η κυβέρνηση μπορεί να απαγορεύσει κάθε διαμαρτυρία κατά βούληση, αν αισθάνεται ότι διαταράσσεται η «τάξη».

15. Οποιαδήποτε ασαφώς προσδιορισμένη «υποδομή ζωτικής σημασίας» θεωρείται απαγορευμένη ζώνη για δημόσιες συγκεντρώσεις αν θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία τους.

Όλα αυτά θυμίζουν εποχές Φράνκο στην Τόνι Γκαρν που ανησυχεί πολύ για το που πάει αυτός ο κόσμος -μάλιστα πολύ περισσότερο από το που πάει η σχέση της με το ΝτιΚάπριο. Λογικη ως Γερμανίδα, μια χαρά κορίτσι.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version