Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να σου πουλήσει τα πάντα

Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να σου πουλήσει τα πάντα

Γειά σου 2015! Τι κάνεις; Πως περνάς; Πόσο πολύ σκέφτεσαι να μας διασκεδάσεις με τα τρέχοντα πολιτικά blockbuster της σεζόν; Πόσο προσοδοφόρο μπορείς να αποδειχθείς; Τίποτα δεν μπορείς να απαντήσεις από τα παραπάνω μικρό μου έτος.

Για το μόνο που μπορείς να είσαι σίγουρο είναι ότι αν υπάρχει μια σταρ εκεί έξω που της δίνεις κάρβουνο και στο φέρνει διαμάντι είναι μια 24χρονη εγκεκριμένη από τον Dior, που έχει πολύ πλάκα, πολύ μάγουλο, πολύ ταλέντο ενώ παράλληλα είναι σύγχρονος μίδας των κινηματογραφικών στούντιο. Η Τζένιφερ Λόρενς είναι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Σύμφωνα με το πολύ δημοφιλές στους κύκλους των δυνατών περιοδικό οικονομικού και επιχειρηματικού τύπου Forbes, η Jennifer Lawrence βρίσκεται πρώτη στη λίστα με τους ηθοποιούς που οι ταινίες τους σημείωσαν τις καλύτερες εισπράξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Περιττό να πούμε ότι αυτό την κάνει μια ακόμη δυνατή φιγούρα του σύγχρονου φεμινισμού. Συνήθως ο πιο κερδοφόρος ηθοποιός είναι άντρας. Φέτος είναι μια γυναίκα πολύ μικρή για να τη σταματήσει οτιδήποτε.

Ένα κόμμα τέσσερα δισεκατομύρια δολλάρια έφερε στα ταμεία η Jlaw και αυτό είναι ένα ποσό που μόνο ανοδικά μπορεί να κινηθεί. Οι Αγώνες Πείνας ακόμη επαναστατούν στις σκοτεινές αίθουσες ενώ το 2015 πρόκειται να δώσει το επικό τέλος στην κινηματογραφική εποποιία της. Η λίστα που εξετάζει την αξία κάθε πρωταγωνιστή στο box office δεν πρόκειται να της φέρει βέβαια αύξηση στο μισθό της, άλλωστε η Jennifer πληρώθηκε λιγότερα από τους άντρες συναδέλφους της στο American Hustle, σίγουρα όμως την καθιερώνει σαν blue chip που φέρει κέρδη και καλές αποδόσεις.

Το 2013 αυτός που ήταν στην κορυφή ήταν ένας κλασικός αντρικός μυς με το όνομα Ντουέιν The Rock Τζόνσον. Φέτος η Lawrence ανοίγει το δρόμο στις όμοιες της Scarlett Johansson, Emma Stone και Angelina Jolie που φιγουράρουν στη λίστα. Για εντελώς δημοσιογραφικους λόγους αυτή είναι όλη η δεκάδα αλλά εμάς μας ενδιαφέρει κυρίως η κυρία στο νο1.

1. Jennifer Lawrence $1.4 δις (£900 εκ.)

2. Chris Pratt $1.2 δις (£771 εκ.)

3. Scarlett Johansson $1.18 δις (£758 εκ.)

4. Mark Wahlberg $1 δις (£642 εκ.)

5. Chris Evans $801 εκ. (£514 εκ.)

6. Emma Stone $764 εκ. (£491 εκ.)

7. Angelina Jolie $758 εκ. (£487 εκ.)

8. James McAvoy $747 εκ. (£480 εκ.)

9. Michael Fassbender $746 εκ. (£479 εκ.)

10. Hugh Jackman $746 εκ. (£479 εκ.)

Ακολουθουν αποσπασματικες στιγμές υπεροχής της

Μίλησε για τη δυσκοιλιότητα της σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για το πρόβλημα που έχει με τα αέρια. Δεν είναι κανονικό κορίτσι, όχι

Πέφτει συχνά. Είναι ανισόρροπη. Είναι σωστή.

Έχει πέσει θύμα σεξισμού και το αντιμετώπισε σαν αμαζόνα. Σαν την ηρωίδα στους Αγώνες που πρέπει να νικήσει. Σαν αφεντικό του εαυτού της και των γυμνών της. Είναι μαχητής.

Έχει αποστομώσει πολλές φορές με την ειλικρίνεια των απαντήσεων της όπως τότε που είπε ότι είναι σχεδόν εμετικό να πρέπει να περιμένουμε από τις γυναίκες να είναι αδύνατες σαν μοντέλα γιατί οι γυναίκες αγαπάνε το φαγητό και αυτή επίσης. Είναι κανονική.

Είναι τρολ. Πειραχτήρι. Είτε για μάρκετινγκ, είτε όχι. Μάλλον το πρώτο πάντως.

Είναι βραβευμένη. Έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες, ένα BAFTA ενώ έκανε και αυτό που κάθε 24χρονη ξέρει να κάνει. Να μπαίνει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αφού είναι η ηρωίδας σε ταινία δράσης, Hunger Games, που κατάφερε να αποφέρει κέρδη πάνω από 1.500 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο. Το Γκίνες είχε προετοιμάσει το έδαφος για το Forbes; Ε ναι.

Κάνει photobomb στην άσπιλη Taylor Swift. Είναι δίκαιη.

Επιπλέον, είναι σέξι. Πολύ σέξι και δουλευταρού. Μυθομανής και αυτοδίδαχτη. Ακόμη και μπλε (βλ. X-Men) είναι σέξι. Εργάτρια και αφεντικό. Μπόνους τα μάγουλα της που είναι για τσίμπημα. Καλή χρονιά να έχουμε 2015! Και εγώ χάρηκα που πήγε στο διάολο το ’14 αν και στη Τζένιφερ δεν φέρθηκε άσχημα. Ζήτω η Επανάσταση.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε