Site icon NewsIT

Μόνο ο Πούτιν μπορεί να σώσει αυτό τον εντεκάχρονο από τους gay

02.12.2014 | 13:25
Μόνο ο Πούτιν μπορεί να σώσει αυτό τον εντεκάχρονο από τους gay

Μόνο που πρόκειται για ακόμη μια ψεύτικη είδηση από το Μυαλό του Μεγάλου Πούτιν που έχει ξεκινήσει τον πιο ύπουλο πόλεμο όλων. Αυτόν της προπαγάνδας.

Είναι το πρώτο σκάνδαλο που συγκλονίζει την θεοκρατική κοινωνία του πολύ κρύου αυτή την εβδομάδα. Έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό οτιδήποτε αποκλίνει από τη νόρμα είναι αφορμή για φυλάκιση και εξευτελισμό αν όχι κάτι χειρότερο στη Ρωσία που πονάει οπότε είναι απόλυτα λογικό το σοκ να ήταν τιτανοτεράστιο όταν το δευτερο σε τηλεθέαση κρατικό κανάλι Rossiya-1, κατα τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκπομπής αποκαλυπτικών αποκαλύψεων πρόβαλε ένα βίντεο από το YouTube καταδεικνύοντας τη σαπίλα της Αμερικανικής Κουλοτύρας και την πρωτοφανή προπαγάνδα προς την ομοφυλοφιλία της.

Στο απόσπασμα παρακολουθούμε την ιστορία μιας τυπικής Αμερικανικής οικογένειας όπου ο Ντρέικ, ετών 11, επιστρέφει στο πατρικλό του την ημέρα των γενεθλίων του και εκεί, βρίσκει τοιχοκολημένες φωτογραφίες γυμνών αντρών. Ο πατέρας του του κάνει δώρο αυτή την επιλογή, να μάθει τα πάντα για τη σεξουαλικότητα και να διαλέξει το ρόλο του σε αυτή την κοινωνία. Ω τι κόσμος μπαμπά Πούτιν.

Στη Ρωσία οι δημοσιογράφοι και το κοινό δεν μπόρεσαν να αντέξουν τη σκληρή αλήθεια. Ο Πούτιν που προστατεύει την οικογένεια δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, πιο πιθανό θα ήταν ένας τέτοιος γονιός να κάνει παρέα σε κορίτσια σαν τις Pussy Riot όταν απολαμβάνουν τις φυλακές της Σιβηρίας. Ο Ντρέικ, ετών 11, πήρε ένα μάθημα. Θα γίνει gay κατ’εντολή του πατέρα του όπως η ελληνική οικονομία θα διαμορφωθεί κατέντολή τρόικας. Όπως η Ευρώπη πήρε μάθημα από τον Βλαδίμηρο ότι υπάρχουν και αλλού αγωγοί που κάνουν φυσικό αέριο.

Ο δημιουργός του βίντεο στο YouTube λέγεται shaliek. Μέλος της κοινότητας του βαθιού Ιντερνετ 4chan ο άγνωστος χρήστης πήρε μια πολύ δημοφιλή και γελοία διαφήμιση όπου ο Ντρέικ, ετών 11, μπαίνει στο παιδικό του δωμάτιο ανακαλύπτοντας ένα τεράστιο αυτοκόλητο αυτοκινήτου και συγκλονίζεται.

Η γνήσια γελοιότητα είναι εδώ:

Ο shaliek τρόλαρε την έμπνευση αλλάζοντας την τοιχοκολημένη εικονογράφηση με άντρες, γυμνούς, πρόθυμους για όλα. Η σάτιρα μιας γνήσιας γελοιότητας εδώ:

Το κρατικό Κανάλι 1 της Ρωσίας σχολιάζει υιοθετώντας την τρολιά. “Η διάβρωση της ηθικής, η διάλυση του γάμου —η Ευρώπη βαδίζει υποτακτικά στα χνάρια της Αμερικής. Σε ποιόν αξίζει μια τέτοια παιδική ηλικία;” αναρωτιέται το θεοσεβούμενο media.

Μπορείς να δεις ολοκληρο το ρεπορταζ της κρατικής ρωσικής τηλεόρασης εδώ. Είναι 90 λεπτά ρώσικης παράνοιας εγγυημένης για όλα.

Για τα 144 εκατομύρια των Ρώσων αυτή είναι η πραγματικότητα όπως προβάλεται στην τηλεόραση την οποία και πιστεύουν, αγαπούν, παρακολουθούν. Ο Βλαδίμηρος Πούτιν ξέρει ότι το μέσο έχει δύναμη, απομονώνει τον πληθυσμό του σε μια φούσκα παρανοιας με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και ένας Κιμ Γιονγκ συνήθως και όταν τελειώνει η προβολή ο Βλαδίμηρος Πούτιν λέει ακόμη μια φορά την ατακα: «Ο Χειμώνας Ερχεται» και συνεχίζει το δικό του Game Of Thrones με τον παγετό να είναι φίλος και σύμμαχος του.
Η Λετίσια Κάστα που πόζαρε για το ηδονοβλεπτικό Lui δεν έχει νοιώσει το κρύο επάνω της στο ελάχιστο













News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version