Site icon NewsIT

Ο νέος μεγάλος εφιάλτης της Χίλαρι Κλίντον ζυγίζει περίπου 170 κιλά

05.12.2014 | 17:08
Ο νέος μεγάλος εφιάλτης της Χίλαρι Κλίντον ζυγίζει περίπου 170 κιλά

Η γυναίκα που βγήκε αλώβητη ακόμη και από το λεκέ, δεν νοιώθει πολύ καλά τελευταία. Μιλάει σε αίθουσες που δεν της λες και εντελώς γεμάτες, τα media δεν την θωπεύουν και έχει πολλά νεύρα. Ένας Γερμανός με Φινλανδική καταγωγή και ύψος 1.98 υπόσχεται να της κάνει τη ζωή ακόμη χειρότερη.

Αυτό είναι ένα σκανάρισμα πληροφοριών για τον τον άντρα που αν κάτσει επάνω στη γυναίκα του Μπιλ θα τη λιώσει. Κάτι που θα κάνει και στον Πούτιν και στον Σαρκοζί. Είναι όλοι τους μικροί μπροστά στον τιτανοτεράστιο Κιμ Σμιτς.

Απαντάει και στο Κιμ Ντοτ Kομ και είναι ο αρχιπειρατής μεγιστάνας του διαδικτύου και ιδρυτής του megaupload, της ιστοσελίδας που έκανε την Αμερική και το Χόλιγουντ κάπως Ζωή Κωσταντοπούλου σε κοινοβουλευτική συνεδρία. Ύστερα από απόφαση του δικαστηρίου στη Νέα Ζηλανδία είναι πλέον ελεύθερος.

Γεννήθηκε to 1974 στο Κίελο της Γερμανίας ωστόσο τώρα η αυτοκρατορία του έχει έδρα τη χώρα που γυρίστηκε ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών, στα αστυνομικά τμήματα της οποίας θα πρέπει να παρουσιάζεται τακτικά.

Δεν μπορεί να πάει κάπου έξω από τη χώρα. Καμία έξοδος δεν του επιτρέπεται. Δεν τον νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Έτσι και αλλιώς είναι ένας μεγάλος άντρας που βαράει με δύναμη πίσω όταν του επιτίθενται. Η Αμερική θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για έκδοση στη χώρα και εκείνος όχι μόνο δεν την αποφεύγει αλλά κάνει το ακατανόμαστο.

Κατεβάζει πολιτικό κόμμα διαδικτυακό ενάντια στη Χίλαρι Κλίντον και ουσιαστικά ενάνατια στο πολιτικό σύστημα της υπερδύναμης που θέλει να τον λυγίσει. Έχουμε πόλεμο Χίλ κορίτσι μ.

Όταν το Megaupload έγινε παρελθόν, εκείνος έκανε μια άλλη ιστοσελίδα με παροχές παρόμοιες. Επίσης από την πτώση του μέχρι σήμερα χώρισε τη σύζυγο του, ίδρυσε κόμμα στη Νέα Ζηλανδία, το πρώτο από το franchise που θέλει μάλλον να βγάλει, και έχει δυσβάσταχτα δικαστικά έξοδα. Μάλλον έχει πιο πολλά ωστόσο.

Για κάποιους είναι ένας γνήσιος hacker που ενσαρκώνει το κίνημα για την ελεύθερη μετάδοση της πληροφορίας στο Διαδίκτυο. Το παρατσούκλι του στην κοινότητα του Σκοτεινού Ιντερνετ είναι Kimble, φόρος τιμής στον Δρ Κίμπλ από τον Φυγά. Για άλλους είναι ένας νταβατζής της πληροφορίας που έγινε κροίσος παραβιάζοντας συστηματικά τα πνευματικά δικαιώματα δισκογραφικών και κινηματογραφικών εταιρειών.

Πόσα μπορεί να έχει βγάλει; Δεν λέει. Αν υποθέσει ομως κανείς ότι όταν το MegaUpload ήταν το 13ο δημοφιλέστερο site στο διαδίκτυο με κάποιους από τους περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες πρόθυμους να πληρώσουν 200 δολάρια για ισόβια πρόσβαση στις υπηρεσίες του, ε ο Τεράστιος Κιμ ΝτοτΚομ και Σια. κέρδιζε περίπου 175 εκ. δολάρια από συνδρομές και διαδημίσεις ετησίως.

Σήμερα η προσωπική του περιουσία μάλλον έχει αφήσει τα 200 εκατομύρια δολλάρια πίσω της.

Στα καλά του χρόνια ζύγιζε 150 κιλά.

Στα 37 του ήταν ιδιοκτήτης έπαυλης αξίας 18,5 εκ. ευρώ στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Μάλλον το ακριβότερο σπίτι της χώρας.

¨οταν ήρθε αντιμέτωπος με τις αστυνομικές δυνάμεις κλείστηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «δωμάτιο πανικού» οπλισμένος με μια κοντόκανη καραμπίνα περιμένοντας τους διώκτες του. Οι 80 αστυνομικοί εναντίον του φέρθηκαν ώριμα, πράγμα σπάνιο για συναδέλφους τους ανα τον κόσμο.

Αγαπημένες επενδύσεις; Πολυτελή αυτοκίνητα. Κοσμήματα. Έργα τέχνης. Τη στιγμή της σύλληψης του είχε και κάποια ψιλά επάνω του. 4,8 εκ. δολάρια σε μετρητά.

Η συλλογή του από λιμουζίνες είναι αρκετά μεγάλη για να εξαγοράσει τη Χίλαρι και να την φέρει να γίνει δικιά του. Από RR σε Mazerati και Lamborghini, κάθε ένα από τα 18 ενήλικα παιχνίδια του έφεραν πινακίδες που του αξίζουν

GOD. HACKER. CEO. Kαι αυτό

Είναι ένας από αυτούς τους υπερπλούσιους που τρέχουν σε υπεραυτοκίνητα με υπερατχύτητες στα Gumball 3000 όπου και είχε βγει πρώτος όταν το 2001 έλιωσε μια Mercedes Brabus SV12.

Κακός από παλιά, ο νεός Κιμ στην παρέα, όταν ήταν 24 ετών είχε στήσει απάτη με κλεμμένες τηλεκάρτες. Ήταν 1998. Δυο χρόνια μετά γινόταν πλούσιος πουλώντας εταιρεία ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών και δύο χρόνια μετά ξανά, καταδικάζεται σε 20 μήνες με αναστολή για χειραγώγηση μετοχών. Ωραίος τύπος.

Μια χαρά για πολιτικός.

Πολιτικοποιημένος από την 9/11 τουλάχιστον, λίγο μετά την επίθεση στους Διδυμους Πυργους είχε ιδρύσει την οργάνωση «Χάκερς κατά της τρομοκρατίας”. Πρόσφερε αμοιβή 10 εκ. δολαρίων σε όποιον έδινε πληροφορίες για τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Είναι μάλλον επικίνδυνος.

Επίσης από το 2001 απασχολεί την αστυνομία του Χονγκ Κονγκ η επενδυτική του εταιρεία Trendax που φέρεται να έχει κατασκευάσει αλγόριθμο ΑΙ (Τεχνητής Νοημοσύνης) για μεγιστοποίηση κερδών στα Χρηματιστήρια του κόσμου.

Όταν το FBI έκλεισε την επιχείρηση του Κιμ ΝτοΚομ για διαχείριση πειρατικού υλικού, οι Anonymous αντέδρασαν μαζικά.

Είναι πατέρας τριων παιδιών.

Οι αρχές των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο ιστότοπος Megaupload προκάλεσε ζημιές ύψους 500 εκατ. δολαρίων από διαφυγόντα έσοδα.

Όταν αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Ζηλανδία το 2010 είπε οτι θα επενδύσει 8 εκατ. δολάρια σε ομόλογα νεοζηλανδικού Δημοσίου και έτσι η πολιτογράφησή επιταχύνθηκε.

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κέι ζήτησε συγγνώμη μετά τη δημοσιοποίηση μιας έκθεσης για την παράνομη κατασκοπεία σε βάρος του Κιμ Σμιτς. «Έχω τρομάξει μ’ αυτό που είδα. Η υπηρεσία έπρεπε να το κάνει σύμφωνα με τους κανόνες», δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους δημοσιογράφους. «Προφανώς ζητώ συγγνώμη από τον κ. Ντότκομ. Ζητώ συγγνώμη από τη Νέα Ζηλανδία».

Το επόμενο πολιτικό του εγχείρημα μετά το “Kόμμα του Διαδικτύου” (Internet Party) της Νέας Ζηλανδίας, θα γίνει “ο χείρότερος εφιάλτης της Χίλαρι για το 2016” είπε.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πέρα από παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων τον κατηγορούν για ξέπλυμμα χρήματος, εκβιασμό κοκ. Με τις προυποθέσεις για αναστολή του να είναι αυστηρότερες και σε μόνιμη άρνηση εξόδου επιτέθηκε έξω από το τελευταίο δικαστήριο λέγοντας “Για μένα αυτή είναι μία ακόμα περίπτωση παρενόχλησης και τραμπουκισμού από την αμερικανική κυβέρνηση, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση της Νεάς Ζηλανδίας”.

48 ώρες μετά, ανακοίνωνε την επίθεση στη Χίλαρι.

Το κόμμα του θα αντιμετωπίσει τα παρακάτω: ανεργεία, φτώχειας, έλεγχος πολιτών, επιτήρηση αυτών, παρακολούθηση αυτών, εκπαίδευση, ίντερνετ. Θα δώσει απαντήσεις και σε άλλα, αυτά είναι απλά κάποιες από τις προραιότητες του.

O Dotcom θα είναι ο Επικοινωνιακός του Άξονας. Θα είναι οι Δημόσιες Σχεσεις, όχι αρχηγός. Θέλει να είναι ένα κόμμα που θα το διαχειρίζονται οι Αμερικανοι πολίτες και όντως είναι ευφάνταστος αφού ρησιμοποιησε σωσία του Μπράκ Ομπάμα για να κάνει φασαρία γύρω από τη νέα του ιδιότητα του πολιτικού.

Μπορεί να φέρει τον κακό χαμό από τον κατ’ οίκον περιορισμό του στη Νέα Ζηλανδία ο γεννημένος το 1974 Κιμ Τιμ Τζιμ Βέστορ ή Κιμ Ντότκομ ή Κιμ Τελειακόμ ή όπως θες πες τον; Ναι. Ένα enter είναι οκ.

Το προάστιο Κόουσβιλ με τα αμπέλια, τους ιππικούς ομίλους και τους εύπορους, όχι μόνο απατεώνες, είναι ιδανικό σημείο επίθεσης. Από την έπαυλη του των 2.300 τμ. με γήπεδα τένις, πισίνες, στάβλους, κήπο-λαβύρινθο, θερμαινόμενη πισίνα με αδιάβροχα υποβρύχια ηχεία και γλυπτά άγριων ζώων σε φυσικό μέγεθος αραδιασμένα στις εκτάσεις του, θα συνεχίσει να μνημονεύει τη γενναιοδωρία του. Τα 500.000 δολάρια που ξόδεψε για τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς του 2010 στον Δήμο του Όκλαντ.

Ή τα 10 εκατ. Δολαρίων που λέει σε βίντεο ότι δαπάνησε σε σούερ γιοτ, γυναίκες, σαμπάνιες και απολαύσεις ένα σαββατοκύριακο στο Μονακό

Αγαπάει να παίζει παιχνίδια στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε άλλο βίντεο από την Πρωτοχρονιά του 2012 λέει ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του “Call Of Duty: Modern Warfare 3” στον κόσμο με 702 ώρες online μάχης. 180.980 εικονικούς φόνους αντιπάλων. Η Χίλαρι πρέπει μάλλον να αφήσει κάτω το smartphone της και να μπει σε κονσόλα. Ο πόλεμος άρχισε.

Φωτογραφίες, πληροφορίες και διάφορα άλλα αλιευμένα από το WIRED, το FastCompany, το Dazed και διάφορα άλλα. Γίνεται χαμός εκεί έξω με τον Κιμ που μοιάζει πιο εκκεντρικός και από τον άλλον Κιμ της καρδιάς μας. Πφ.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version