Site icon NewsIT

Τα 25 επιπλέον πράγματα που η Madonna πιστεύει ότι δεν ξέρεις για αυτήν

26.03.2015 | 08:46
Τα 25 επιπλέον πράγματα που η Madonna πιστεύει ότι δεν ξέρεις για αυτήν

Συνεχίζοντας την προώθηση του άλμπουμ της που δεν έχει τύχει της καλύτερης των υποδοχών, τουλάχιστον στο airplay του BBC, η αγέρωχη, ετών 56, μίλησε με τον δημοσιογράφο του Us Weekly's Ian Drew και επέμεινε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτήν, είναι 25 και είναι τα παρακάτω με δικά της λόγια και κάποια εντελώς τυχαία επιλεγμένα, υπέροχα, καρτουνίστικα GIF για να πάνε πίσω τα deadlines για τα επόμενα πέντε και κάτι ίσως λεπτά.

1. Το αγαπημένο μου κομμάτι όλων των εποχών είναι το “Bitch I’m Madonna” — προφανώς. Το λιγότερο αγαπημένο είναι το “Material Girl.” Δεν θέλω να το ακούσω ποτέ ξανά.

2. Η αγαπημένη μου πόλη είναι η Ρώμη. Είναι τόσο όμορφη. Το φως της με ηρεμεί και με γαληνεύει, η αρχιτεκτονική της είναι υπέροχη και το φαγητό είναι συγκλονιστικό. Πραγματικά την αγαπώ.

3. Δεν την παλεύω με τα μανιτάρια. Ή τα σαλιγκάρια. Μπλιαχ! Είναι σαν μύξα. Ακριβή μύξα.

4. Ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Πολ Φάρμερ. Ο ακριβιστής γιατρός που φρόντισε να οικοδομήσει ένα λειτουργικό σύστημα υγείας στην Αιτή, πριν το σεισμό του 2010. Το ίδιο έκανε στη Ρουάντα.

5. Η τελευταία φορά που πήγα στο μανάβη ήταν πέρσι, τέτοια εποχή.

6. Δεν μου λείπει τίποτα από τα παιδικά μου χρόνια στο Μίσιγκαν. Τίποτα απολύτως.

7. Ο άνθρωπος που θα ήθελα να συναντήσω είναι ο Πρόεδρος Ομπάμα. Πότε θα γίνει κάτι τέτοιο; Πρέπει να με προσκαλέσει στο Λευκό Οίκο. Μάλλον πιστεύει ότι είμαι πολύ προκλητική για να είμαι εκεί. Kαι όμως, είμαι σοβαρή. Εαν ήμουν κάπως πιο σεμνή ίσως… Ή εαν είχα παντρευτεί τον Jay Z. Eι, αν ο Jay Z με πάρει για δεύτερη γυναίκα του θα είχα ήδη πρόσκληση.

8. Το μόνο πράγμα που δεν θα φορούσα ποτέ είναι γούνινο μπικίνι.

9. Οι πιο ευτυχισμένες μου στιγμές ήταν όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου [Λούρδη, 18, Ρόκο, 14, Ντέιβιντ, 9, και Μέρσι, 9] και όταν παντρεύτηκα, και τις δύο φορές.

=

10. Επάνω μου αγαπάω περισσότερο τα μάτια μου. Λιγότερο τα πόδια χορευτή που κουβαλάω. Εϊναι αηδιαστικά κάπως.

11. Κατεληξα ότι οι γάμοι δεν λειτουργούν όταν μοιράζεσαι το μπάνιο με τον άλλον. Το καλύτερο πράγμα όταν είσαι ελεύθερος είναι ότι κανένας δεν θα σε πετάξει έξω από την τουαλέτα όταν θες λίγο προσωπικό χρόνο.

12. Αυτό που δεν μου λείπει καθόλου από τον έγγαμο βίο είναι η φράση “η σύζυγος”. Το χειρότερο μου.

13. Η πιο παχυντική αδυναμία μου είναι είτε πίτσα είτε τηγανιτές πατάτες. Ή πατατάκια. Τα λατρεύω όλα.

14. Η τελευταία φορά που είδα αστεράκια ήταν όταν ο Αλεν Ντελόν ζήτησε να με δει όσο ήμουν στην Κοπεγχάγη κατα τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας μου. Προσπάθησα να τον ανεβάσω στη σκηνή όταν νωρίτερα είχα εμφανιστεί στο Παρίσι. Έτρεμα γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ! Τον τύπο δεν τον είχα γνωρίσει, τον ήξερα μόνο από τις ταινίες του. Ήταν η μεγάλη μου καψούρα των εφηβικών μου χρόνων.

15. Δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου. Μου αρέσουν μονάχα δύο σειρές -το True Detective και το Ιρλανδικής παραγωγής, The Fall – και δεν ντρέπομαι για αυτές. Οι περισσότεροι λένε, “Το The Fall με τον Jamie Dornan,” εγώ θα έλεγα “Το The Fall με την Gillian Anderson.” Είναι ΤΟΣΟ καλή!

16. Το απωθημένο που έχω είναι να βγω ένα ραντεβού με τον Drake — και απλά να τον φιλήσω.

17. Η πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έπεσα από τη σκηνή, άσε με να το ξαναπώ, όταν δύο μικρές γιαπωνέζες με έπνιξαν επάνω στη σκηνή στα Brit Awards 2015. ΕΝτελώς ντροπιαστικό!

18. Tο πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ήταν όταν η κόρη μου Λούρδη πήρε το ukulele της και μου τραγούδησε το “La Vie en Rose”.

19. Το κρυφό μυστικό ομορφιάς μου είναι ότι βάζω πάγάκια στα μάτια μου το πρωί, κάθε πρωί. Ice, ice baby.

20. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, εαν ήμουν παγιδευμένη σε κάποιο τροπικό νησί και έπρεπε να έχω μαζί μου κάποιον από τους δύο πρώην μου, τον Vanilla Ice ή τον Dennis Rodman, θα διάλεγα τον Dennis. Έχει περισσότερο χιούμορ και επιπλέον μπορεί πάντα να φοράει τα ρούχα μου.

21. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο στους ανθρώπους είναι η συνήθεια τους να βγάζουν συμπεράσματα. Να μην ερευνούν, να μην ψάχνουν, να μην ρωτάνε και απλά να καταλήγουν σε συμπεράσματα. Αυτό με κάνει έξαλλη! Επίσης δεν μπορώ όταν μιλάω σε κάποιον και εκείνος αρχίζει να γράφει μύνημα στο κινητό. Το κάνουν τα παιδιά μου. Με τρελαίνει. Πάντα βάζω το χέρι μου επάνω στην οθόνη τους και τους καταστρέφω ό,τι και αν κάνουν.

22. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο ήταν το χειρότερο ραντεβού που έχω κάνει αλλά έχω κάνει πολλά. Είμαι μια γυναίκα του κόσμου αγάπη μου. Κάτι αδιαπραγμάτευτο στους εραστές μου; Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να είναι μακριά από εμένα για περισσότερο από δύο εβδομάδες τη φορά.

23. Είμαι εντελώς κλειστοφοβική. Δεν μου αρέσει να με στριμώχνουν σε μικρούς, κλειστούς χώρους ή σε πλήθος. Τρελαίνομαι.

24. Το καλύτερο μου είναι να μένω ξαπλωμένη στο κρεβάτι όλη μέρα. Να κοιμάμαι κάποιες ώρες, μετά να ξυπνάω και να βλέπω παλιές ταινίες, όπως το αγαπημένο μου. Το Χωρίς Ανάσα. Τρώω στο κρεβάτι, έρχονται τα παιδιά εκεί μαζί μου, μετά ξανακοιμάμαι. Δεν φεύγω ποτέ από την κρεβατοκάμαρα.

25. Η πιο γλυκιά ανάμνηση που έχω από τον Μάικλ Τζάκσον ήταν όταν τον έπεισα να το σκάσει απ’ τους σωματοφύλακες του. Ήταν τόσο ντροπαλός. Θυμάμαι μια φορά τον είχα μεθύσει τόσο στο Ivy του Beverly Hills και μετά τον πήγα βόλτα με τη Mercedes και τον προκάλεσα να πετάξει τα γυαλιά του έξω από το παράθυρο. Γελούσε συνεχώς.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version