Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

“To Ιnterview το έστησε η ίδια η SONY” και οι υπολοιπες απίθανες συνωμοσίες του 2014

“To Ιnterview το έστησε η ίδια η SONY” και οι υπολοιπες απίθανες συνωμοσίες του 2014

«Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πιστεύουν σε, ή να δημιουργούν, θεωρίες συνωμοσίας για να προσπαθήσουν να βγάλουν νόημα από καταστάσεις όπου έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», λέει η Dr. Kumareswaran, επικεφαλής της έρευνας το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington που αναζήτησε το λόγο που ένας άνθρωπος πιστεύει ή δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας.

H πιο πρόσφατη, των ημερών, αυτή η θεωρία συνωμοσίας που μπορεί να σε διασκεδάσει όσο χώνεις τη μύτη σου στους κουραμπιέδες είναι ότι η ίδια η SONY χάκαρε τον εαυτό της, έβγαλε τα απλυτα στη φόρα της, κατηγόρησε τη Βόρεια Κορέα και με όλο αυτό το χαμό γύρω από μια πολύ τίποτα (λένε) φαρσοκωμωδία κατάφεραν να κάνουν το Interview μια ταινία που όλοι θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τζορτζ Κλούνει, η Τζολί και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχουν πάρει θέση για αυτή τη θεωρία συνωμοσίας δαιμόνιου marketing αλλά ούτε και για καμία από τις παρακάτω. Κυρίες και κύριοι, αυτές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που έσπασαν τα ταμεία της χαζομάρας το τελευταίο 12μηνο.

Ο Ομπάμα πάγωσε την Αμερική και κανείς άλλος

Όταν η πολική δίνη λύγισε με τον παγετό της τις ΗΠΑ οι υποψιασμένοι είπαν ότι αναμφίβολα τα όλο αυτό είναι κάποιο είδος γεωμηχανικήςπου συμβαίνει σε ολόκληρο το έθνος, και σε όλο τον κόσμο. Και συνέχισαν: “Αυτό που δεν ξέρουμε, είναι τις ιδιαιτερότητες πίσω από αυτό, και ποιος είναι ο σκοπός τους. Ωστόσο ξέρουμε ότι το ισχυρότερο όπλο που θα μπορούσαν να κατέχουν είναι αυτό που θα μπορούσαν να χειριστούν τις καιρικές συνθήκες κατά βούληση. Παράδειγμα το χιόνι που δεν λιώνει. Μερικοί μάλιστα αναφέρουν ότι το χιόνι που σκέπασε τις πολιτείες έχει μια περίεργη, χημική οσμή. Είναι αυτό το χιόνι φυσικό, ή είναι το αποτέλεσμα μιας Γεω-μηχανικής ή HARRP επίθεσης;”

Ο Ντέιβιντ Κάμερον συγκάλυψε πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου στα ανοιχτα της Σκωτίας

Για αυτό άλλωστε άλλαξε και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που είχε να κάνει με την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τους βρετανούς συνωμοσιολόγους ο Κάμερον επισκέφθηκε τα νησιά στις 22 Ιουλίου, βρήκε απίθανα πλούσια κοιτάσματα μαύρου χρυσού, συγκάλυψε το γεγονός από το συστημικό BBC και τα υπόλοιπα ελεγχόμενα media και κάπως έτσι απέκρυωε την αλήθεια από τους Σκωτσέζους. Γιατί εαν γνωριζαν όλη την αλήθεια η ανεξαρτητοποίηση τους θα είχε συμβεί, τα ΝΑΙ θα ήταν πολύ περισσότερα από το ΟΧΙ και τώρα η Σκωτία θα ήταν μέρος των Αραβικών Εμιράτων. Περίπου. Σε παράλληλο χρόνο η συνωμοσία που θέλει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος να έχουν αλλοιωθεί καλά κρατεί επίσης.

Οι Ρώσοι ρίχνουν τα Αμερικανικά σκάφη από το διάστημα

Περίπτωση πρωτη: το μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος εκρήγνυται στις εγκαταστάσεις της NASA στη Βιρτζίνια 6 δευτερόλπετα μετά την εκτόξευση του. Περίπτωση δεύτερη: Το διαστημικό όχημα “SpaceShipTwo”, σχεδιασμένο για εμπορικές πτήσεις στο Διάστημα, όμως, η συνετρίβει στην έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας κατα τη διάρκεια της δοκιμαστικής του πτησης στοιχίζοντας τη ζωή στο συγκυβερνήτη του ιδιωτικού σκάφους της εταιρείας Virgin Galactic. Και στις δύο περιπτωσεις η αλήθεια δεν βρίσκεται σε βραχυκυκλώματα και μηχανολογικά προβλήματα αλλά σε έναν δορυφόρο Ρωσικής Καταγωγής ο οποίος είναι ένα όπλο τεράστιας ισχύς εγκατεστημένο κάπου στη στρατόσφαιρα. Κάθε φορά που ο Πούτιν έχει νεύρα πατάει ένα κουμπί και ρίχνει ένα διαστημικό σκάφος κάτω για να πιει ήρεμα το απογευματινό του τσάι. Αυτά

Υποσημείωση: υπάρχουν και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η NASA σαμπόταρε την ιδιωτική πρωτοβουλία του Μπράνσον γιατί δεν έχουν δεχθεί απίστευτες περικοπές στα κονδύλια τους και είναι έξαλοι που μπήκαν οι ιδιώτες να τους φάνε τη δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση το Antares ήταν ένα κόλπο για να τραβήξουν τα βλέματα των υποψιασμένων μακριά τους.

Ο κομήτης 67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο δεν είναι κομήτης αλλά ΑΤΙΑ και η Ροζέτα δεν συλλέγει απλά δεδομένα

Μπορεί η περιπετειώδης αποστολή του οχήματος προσεδάφισης «Φίλαι» να ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το μητρικό, όμως, διαστημικό σκάφος «Ροζέτα» θα συνεχίσει την επιστημονική εξερεύνηση, όχι αυτού που νομίζαμε. Η «Ροζέτα» θα βρίσκεται συνεχώς σε τροχιά γύρω από τον κομήτη 67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο (πάνω στον οποίο «κοιμάται» το «Φίλαι») ο οποίος είναιένα Αγνωστου Ταυτότητα Ιπταμενο Αντικειμενο με τέτοια εξελιγμένη μηχανολογική δομή που προσομοιάζει σε αστρικό σώμα. Αυτό ισχυρίστηκε ένα κοριός μέσα από την ίδια την ESA ο οποίος πρόσθεσε ότι: “η αποστολή της ‘Rosetta’ απέχει πολύ από το τέλος της αφού θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο από την επερχόμενη εξωγήινη επίθεση, νταξ. Η αλήθεια είναι ότι όταν δόθηκε στη δημοσιότητα ο ήχος που βγαίνει από τα έγκατα του κομήτη και θυμίζει ήχους από δελφίνια δεν βοήθησε και πολύ στο να ηρεμήσουν τα παρανοικάκια εκεί έξω. Ναι ακούγεται περίεργα, όχι δεν είναι UFO

Ο ιός Έμπολα είναι ένα βιοχημικό όπλο της παγκόσμιας ελίτ και επιτελους μπηκσε σε εφαρμογή, σούπερ

Εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έκτοτε επελαύνει στους πληθυσμούς αποδεκατίζοντας ανθρώπους. Επιπλέον μυστηριωδώς, μικροβιολόγοι και ιολόγοι που ασχολήθηκαν με την έρευνα στην ανοσολογία και στα βιολογικά όπλα, είτε έχουν χαθεί, είτε είναι νεκροί πάνω από δύο δεκαετίες ενώ την ίδια στιγμή που ο αριθμός των εμπειρογνωμόνων με συμμετοχή στην έρευνα μολυσματικών ασθενειών που έχει πεθάνει κάτω από ύποπτες συνθήκες, έχει αυξηθεί δραματικά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραμείνει αδιάφορη. ΓΙΑΤΙ; Μα γιατί από το 2006 εως και σήμερα είναι σε εφαρμογή το πλάνο για να θανατωθεί το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού με την χρήση του ιού Έμπολα υπό μορφή όπλου. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας είπε μάλιστα οκτώ χρόνια πριν ότι “μια αερομεταφερόμενη έκδοση του Έμπολα θα είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι έχει αποδειχθεί ο ιός HIV / AIDS από την κυκλοφορία του το 1979, λόγω της ταχύτητας με την οποία το θύμα πεθαίνει.” Και το σενάριο συνεχίζεται κάπως έτσι: “Για να μολυνθεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ένα βιο-όπλο, όπως ο ιός Ebola, τα drones θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό από πάνω με άνεση. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, οι επιπτώσεις θα ήταν άμεσες στον πληθυσμό των πόλεων, ο οποίος θα έβλεπε μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαζόταν περίπου μια εβδομάδα για τους αρμόδιους, ακόμη και για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτού του είδους τη πανδημία και μέχρι εκείνη τη στιγμή, χιλιάδες Αμερικανοί θα είχαν υποκύψει στον ιό Έμπολα που έχει ποσοστά θνησιμότητας ΦΟΒΕΡΑ!”

Η πτήση MH370 είναι ακόμη στον αέρα

Ή και όχι. Πάντως η αλήθεια πίσω από τη συντριβή του αεροσκάφους των Malaysia Airlines έδωσε αφορμή για μια σειρά από απίθανα συνωμοσιολοφικά σενάρια τα οποία αξίζουν ένα post από μόνα τους αλλά το NewsBit συμπυκνώνει την πληροφορία γιατί έχει και άλλες δουλειές να κάνει. Αυτές είναι μερικές από τις πιο διασκεδαστικές θεωρίες πίσω από την Πτήση του Θανάτου.

– Το αεροπλάνο έχει απαχθεί από τρομοκράτες. Η πιο διαδεδομένη και δημοφιλής θεωρία αφού ούτε ο πιλότος δεν έστειλε σήμα κινδύνου πριν το αεροπλάνο εξαφανιστεί ενώ δύο από τους επιβάτες, Ιρανοί υπήκοοι οι οποίοι φέρεται να έφτασαν στη Μαλαισία την ίδια ημέρα και επιβιβάστηκαν στην πτήση ταυτόχρονα, είχαν χρησιμοποιήσει κλεμμένα διαβατήρια.

– Το αεροπλάνο κρύβεται κάτω από ένα αόρατο μανδύα. Πως ήταν ο αόρατος μανδύας του Χάρι Πότερ; Ε σκέψου αυτό για αεροσκάφη το οποίο το έχουν στην κατοχή τους ποιοι άλλοι; ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΑΖΟ ΜΟΥ.

– Ουιγούροι μαχητές επιτέθηκαν στο αεροπλάνο. Οι Ουιγούροι είναι μια κυρίως μουσουλμανική εθνοτική μειονότητα από τη δυτική Κίνα, με πολλά παράπονα εναντίον της κυβέρνησης στο Πεκίνο. Οπότε αυτοί έχουν ανάμιξη στην εξαφάνιση του αεροπλάνου , δεδομένου ότι η Μαλαισία απέλασε πολλούς Ουιγούρους με πλαστά διαβατήρια στην Κίνα, το 2011 και το 2012.

– Για τα λεφτά τα έκανε ένας όλα. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Μαλαισίας Khalid Abu Baker όλα είναι ίσως είναι μία περίτεχνη ασφαλιστική απάτη. «Ίσως κάποιος στην πτήση να έχει αγοράσει μια ανεκτίμητη ασφάλεια ζωής και να θέλει η οικογένειά του να κερδίσει από αυτό ή κάποιος να όφειλε τόσα πολλά χρήματα – ξέρετε, ψάχνουμε όλες τις πιθανότητες», είπε.

– Το αεροπλάνο είναι.. Στη Βόρεια Κορέα, σε στρατιωτική βάση της Αμερικής, παγιδευμένο στο Τρίγωνο των Βερμούδων αλλά μην είμαστε ανόητοι. Η μόνη θεωρία συνωμοσίας που αξίζει της προσοχής είναι η ακόλουθη

– Η ΠΤΗΣΗ 370 ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. «Αν δεν βρούμε τα συντρίμμια, αυτό σημαίνει ότι κάποια εντελώς νέα, μυστηριώδης και ισχυρή δύναμη επιδρά στον πλανήτη μας, η οποία μπορεί να εξαφανίζει τα αεροπλάνα από τον ουρανό χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος. Τρομακτικό” σχολίασε στο site Natural News ο συγγραφέας Mike Adams που ξέρει επίσης ποιος κλέβει κάλτσες από το πλυντήριο.

Μπόνους: Η πτήση ΜΗ370 και η πτήση ΜΗ17 είναι η ίδια περίπτωση ακριβώς και πίσω από όλα κρύβονται οι Illuminati. Δηλαδή η Ριάνα, η Μπιγιονσε και ο Τζει Ζ, ίσως και η Τειλορ Σουίφτ. Μάλιστα.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε