Site icon NewsIT

Βuzz 2014/Τα 9 καλύτερα iPhone apps όπως τα επέλεξε η Apple

09.12.2014 | 19:17
Βuzz 2014/Τα 9 καλύτερα iPhone apps όπως τα επέλεξε η Apple

Aκόμη ένα φινάλε, ακόμη μια λίστα που προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στη χαώδη τάξη των μικρών ψηφιακών πραγμάτων, ακόμη εννέα υποχρεώσεις και χρεώσεις στο iTunes Store σου αφού είσαι αρρωστημένα πιστός στο ρητό για τα μήλα και τη μέρα και το Μεγάλο Μήλο. Χωρίς φλυαρία, αυτές είναι οι εφαρμογές που σύμφωνα με τον κύριο Τιμ Κουκ και την παρέα του από στελέχη καρχαρίες που δεν χαρίζονται, που θα έπρεπε ήδη να έχεις κατεβάσει στο smartphone σου. Ξέρεις αυτό το αντικείμενο που σε έχει κάνει αντικοινωνικό στις παρέες; Αυτό ακριβώς.

Health Mate

O μικρός βοηθός της νεοσύστατης εφαρμογής Health που ήρθε για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση ώστε να τις διαμοιράζεται με διάφορες συσκευές εταιρειών του αθλητισμού ή υγείας τρίτων κατασκευαστών ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε την κατάπτωση μας πιο εύκολα, ουφ, το είπα απνευστί, είναι εδώ. Πολύ βασική στη λειτουργία της, η εφαρμογή μετράει το πόσο περπάτησες σήμερα, σου δίνει τη δυνατότητα να βάζεις στόχους που αμφιβάλω αν θα ακολουθήσεις ενώ μετράει και χτύπους της καρδιάς καθότι λυρικό.

Τιμή: Δωρεάν.

Elevate

Kάνε κάτι για σένα. Προστάτεψε τον πολύτιμο εγκέφαλο σου από την περιρέουσα βλακεία, κάνε γυμναστική στον πιο σημαντικό μυ που μας χαρίστηκε ποτέ, αυτό είναι ένα κάλεσμα να εκπαιδεύσεις τον εγκέφαλό σου. Η βελτίωση της συγκέντρωσης, η αύξηση των γλωσσικών δεξιοτήτων, η ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων και πολλά άλλα φροντίζονται καθημερινά από μια εφαρμογή που έχει βάλει σκοπό να μας κάνει καλύτερους στο κεφάλι. Με εξατομικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης που ρυθμίζετε ανάλογα με την πάροδο του χρόνου για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της εφαρμογής σε κάθε χρήστη, το Elevate και τα 25 παιχνίδια και τερτίπια του θα καθαρίσουν το σκληρό δίσκο του εγκεφάλου από σκουριές, λήθη και λάθη. Η εφαρμογή που ανήκει σε μία ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της υπόσχεται να βελτιώσει τη γενική γνωστική ικανότητα μας οπότε πρέπει να είναι πολύ δημοφιλής στα καμάρια της Βουλής. Υποθέτω.

Τιμή: Δωρεάν.

Steller

Kάτι ανάμεσα στο storyteller, αυτός που λέει ιστορίες, αληθινές και ωραίες, με το stellar που αναφέρεται σε κάτι εντυπωσιακά ωραίο, αυτή η εφαρμογή είναι για εσένα που σου αρέσει να διηγείσαι στον κόσμο τις περιπέτειες σου. Συνδυάζοντας video με φωτογραφία με λέξεις και ένα ρευστό, όμορφο interface που είναι πρόκληση να χαθείς μέσα του το Steller είναι μια μικρή κοινότητα από μικρούς ανθρώπους που γράφουν στα μικρά πληκτρολόγια μεγάλες -ελπίζω- ιστορίες. Εξαιρετικά ευλίγιστο το Steller ακολουθεί τη διήγηση όπως γεννιέται.

Τιμή: Δωρεάν

Steller: Everyone has a story tell. from Steller on Vimeo.

Star Walk 2

H βελτιωμένη έκδοση του Star Walk συνεχίζει να μας συστήνει τα ουράνια σώματα που μας περιβάλλουν. Ένα κινητό αστεροσκοπείο για όλους εκείνους που ξέρουν ότι το σπίτι είναι εκεί έξω. Επιπλέον το Star Wars 2 είναι ένα δολάριο πιο φτηνό από τον πρόγονο του. Ένας ακόμη φτηνός και έξυπνος τρόπος για το space porn της ημέρας, πάντα με προφυλακτικό.

Τιμή: $2.99

Yummly

H ιδέα είναι απλή. Δημιουργείς προφίλ και η κοινότητα του Yummly, γεμάτη από συνταγές από αναρίθμητα sites και food bloggers που κάνουν ψυχοθεραπεία σαπίζοντας στο μπαχαρικό κρεατικά και όχι μόνο, θα φροντίσει να σου προτείνει συνταγές που πάνε το δικό σου ουρανίσκο βόλτα εκεί που δεν πάνε οι μπόχο τα κορίτσια τους. Πολύ έξυπνη η κατηγοριοποίηση, πολύ εύκολο στη διαχείριση του, ό,τι πρέπει για να ασχοληθείς με την τέχνη της μαγειρικής και να μας μαγειρεύεις οικονομικά, υγιεινά, σωστά, ευχαριστώ.

Τιμή: Δωρεάν

1Password

Πολύ δημοφιλής αποδείχθηκε, ακριβώς όπως αναμενόταν, η εφαρμογή 1Password που επιτρέπει σε όποιον ξεχνάει πολύ να έχει σε ένα μέρος συγκεντρωμένο κάθε κωδικό ασφαλείας. Επιπλέον τα στατιστικά που συγκεντρωνει και ο συγχρονισμός ανάμεσα στις συσκευές που διαθέτει κάνει οικονομία στους καθημερινούς πονοκεφαλους. Εννοείται ότι η υψηλή κωδικοποίηση θα χρειαστεί μόνο ένα hacker για να σπάσει.

-Hackers υπάρχουν πολλοί.

-Σωστά!

Τιμή: Δωρεάν

1Password – No More Sticky Notes from AgileBits on Vimeo.

Βuzzfeed

Θες να διαβάσεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και πέρα από το bit και it του Newsit; Θες να χαθείς μέσα στο χαοτικό κόσμο της πληροφορίας παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα; Θες να βλέπεις 1500 γουρουνάκια που είναι απογοητευμένα από το κραχ στο ελληνικό χρηματιστήριο; Τα τελευταία δεν θα τα βρεις, οτιδήποτε άλλο είναι εδώ στην εφαρμογή της κοινότητας του Buzzfeed που έφερε επανάσταστη στην ποπ πληροφορία.

Τιμή: Δωρεάν

Hyperlapse

Τα time-lapse videos έχουν γίνει μια ακόμη εμμονή που προστέθηκε στο ηδονοβλεπτικό σου κεφαλάκι. Θέλεις να χαώσεις και να χαωθείς, να ξεφύγεις και να βλέπεις τα απίθανα, σαν βαμβάκια κίτρινα σύννεφα πάνω από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο ή να κάνεις τα δικά σου μικρά φιλμάκια μιας εικόνας σε ροή; Ε, μπορείς. Η εφαρμογή που έρχεται από την ίδια ομάδα που μας εγκλώβισε ΚΑΙ στο Ιnstagram, είναι ένας αλγόριθμος που κρατά σταθερή την εικόνα σαν να γίνεται η λήψη με χρήση τρίποδα, παρά το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να κινείται κατά τη λήψη. Υπεραπλουστευμένη στη χρήση της, η εφαρμογή Hyperlapse δημιουργεί με ένα κουμπί μικρά ταξίδια στην ταχύτητα και το χρόνο και το πλάνο και τα πάντα. Μια εφαρμογή εθιστική, λένε οι φίλοι χρήστες της.

Introducing Hyperlapse from Instagram from Instagram on Vimeo.

Yahoo News Digest

Θυμάσαι την ιστορία τον Μάρτιο του 2013, όταν χωρίς κανένα προφανή λόγο η Yahoo είχε δαπανήσει 30 εκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της εφαρμογής Summly; Θυμάσαι που κανείς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το πως και το γιατί και από που και ως που ένας 17χρονος ιδρυτής με το όνομα Nick d’ Alosio (μόλις 17 χρονών) έγινε πιο πλούσιος και σημαντικός στην τεχνολογία από όσο θα είσαι εσύ και όλο σου το γενεαλογικό δέντρο ποτέ; Ε, εαν δεν θυμάσαι, θυμήθηκες και μάλλον συμφωνείς ότι η Υahoo χτύπησε φλέβα χρυσού αφού η υπηρεσία της Yahoo News Digest που προσφέρει σε μορφή newsletter και σε περίληψη την ειδησεογραφία της ημέρας, στο smartphone κάθε χρήστη, κάθε πρωί και απόγευμα χωρίς μανούρες είναι ένα ολοκληρωτικό hit στην ειδησεογραφία του σήμερα.


Τιμή: Δωρεάν

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version