Site icon NewsIT

Ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Παππάς, η χειραψία και στο βάθος η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

15.10.2024 | 12:15
Ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Παππάς, η χειραψία και στο βάθος η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών "Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας", στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που παρά τις διαδοχικές κρίσεις, κατάφεραν να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκη, την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, αλλά και σε μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το χθεσινό (14/10/24) συναπάντημα του Αντώνη Σαμαρά με τον άλλοτε πολιτικό του αντίπαλο, Νίκο Παππά και η θερμή χειραψία που αντάλλαξαν κυριάρχησε στη σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Αυτό που συζητήθηκε με αφορμή ακόμα μια κοινή εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή είναι αν όλο αυτό θα φτάσει έως την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και ποια στάση θα τηρήσει η πλευρά τους αν το πρόσωπο δεν είναι κοινής αποδοχής. 

Δείτε την σύσκεψη 

Newsit.gr - Σύσκεψη:15.10.2024

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version