Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

43 Έλληνες και ένας Αργεντίνος για την θέση της Σαββαϊδου

43 Έλληνες και ένας Αργεντίνος για την θέση της Σαββαϊδου

Κάποιος τους έκανε πλάκα και απ’ ότι φαίνεται τον πίστεψαν. Ο λόγος για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για την θέση της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαϊδου η οποία αποπέμφθηκε με το έτσι θέλω από την θέση της.

Κάποιος λοιπόν διέρρευσε ότι οι υποψήφιοι για την θέση είναι αμέτρητοι και μεταξύ αυτών είναι και δυο κινέζες. Κάτι τέτοιο λένε στο newsit.gr πηγές από το υπουργείο Οικονομικών δεν ισχύει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αιτήσεις έχουν καταθέσει 44 ατομα εκ των οποίων οι 43 είναι έλληνες και ένας είναι αργεντίνος. Κάποιοι σχολίασαν πικρόχολα για τον Αργεντίνο, ότι έχει το know how της χρεοκοπίας….

Πάντως, έλεγαν οι ίδιες πηγές ότι κινέζες δεν υπήρχαν στις αιτήσεις και ότι κάποιος πιθανότατα το είπε για πλάκα και κάποιοι τσίμπησαν.

Όσον αφορά στα διαδικαστικά, τις υποψηφιότητες θα κρίνει πενταμελής Επιτροπή, η οποία θα καλέσει τους επικρατέστερους για συνέντευξη και θα καταλήξει σε μια μικρή λίστα από την οποία την τελική επιλογή για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων θα κάνει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε