Πολιτική

“Δεν αποκλείεται έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”

Άλλη μία απόδειξη πως οι Γερμανοί αλλάζουν-σκληραίνουν τη στάση τους, άλλη μία ευθεία απειλή από το στόμα, όχι όποιου και όποιου, αλλά του προέδρου του κόμματος CSU που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της Merkel.
 

Ο Horst Seehofer, που είναι και πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βαυαρίας, απαντάει ως εξής στην ερώτηση της εφημερίδας Bild για το αν συζητείται το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από την ευρωζώνη:” Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρξει επιτυχία στον δρόμο που έχουν πάρει με το πακέτο στήριξης και τις προσπάθειες μεταρρυθμίσεων”.
 
Και ενώ αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για παραμονή μας στην ευρωζώνη, εαν δηλαδή τους ξαφνιάσουμε και για πρώτη φορά υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, ταυτόχρονα ξαναπυροβολεί:”δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια των υπερχρεωμένων χωρών που δεν καταβάλουν προσπάθειες”.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6