Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

‘Δεν θα εγκριθούν χιλιάδες αιτήσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση”

‘Δεν θα εγκριθούν χιλιάδες αιτήσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση”

Ο Φινλανδός επίτροπος Όλι Ρεν, σύμφωνα με τον Θ. Σκυλακάκη, του απάντησε πως δεν θα εγκριθούν χιλιάδες αιτήσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δράσης και Ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη, ο Όλι Ρεν τον διαβεβαίωσε ότι χιλιάδες εκκρεμείς αιτήσεις για πρόωρες συντάξεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.
”Μέρος των εκκρεμουσών αιτήσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η ηλικία συνταξιοδότησης αυξήθηκε κατά 2 έτη από την 1η Ιανουαρίου 2013. Αυτό οδήγησε σε εκκρεμούσες αιτήσεις συνταξιοδότησης εκ μέρους εκείνων που υπέβαλαν σχετική αίτηση για σύνταξη, χωρίς να έχουν ακόμη συμπληρώσει το νέο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης. Οι αιτήσεις αυτές φυσικά δεν θα εγκριθούν”.

Μετά από αυτή την απάντηση ο Θ. Σκυλακάκης δήλωσε:
”Η κυβερνητική πολιτική να μοιράζει το λογιστικό πλεόνασμα σαν να επρόκειτο για πραγματικό δείχνει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε τίποτε δεν άλλαξαν και τίποτε δεν ξέχασαν από τις πρακτικές του παρελθόντος. Συνεχίζουν να νομίζουν ότι πολιτική είναι να κοροϊδεύεις τον κόσμο μοιράζοντας χρήματα που δεν υπάρχουν και δημιουργώντας ελπίδες (με αιτήσεις συνταξιοδότησης που κατά τον κ. Rehn δεν θα εγκριθούν), που ξέρεις ότι θα διαψευστούν. Και αφού σε ψηφίσουν τους προσγειώνεις στην πραγματικότητα με το περίφημο: Μετά την απομάκρυνση εκ του (εκλογικού ταμείου), ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”.

Διαβάστε επίσης:
Το παρασκήνιο από τις άγριες κόντρες για τη διάσωση τραπεζών

”Μπήκε φρένο στις πτωχεύσεις”

Θρίλερ ως τα ξημερώματα με την τρόικα – Καμία συμφωνία και… no comment από τον Τόμσεν

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε