Δευτέρα, 21 Οκτ.
22oC Αθήνα

Domotel Hotels & Resorts: Ανοίγει τα ξενοδοχεία της τον Ιούνιο με ενισχυμένα μέτρα προστασίας

Domotel Hotels & Resorts: Ανοίγει τα ξενοδοχεία της τον Ιούνιο με ενισχυμένα μέτρα προστασίας

Τις πόρτες των ξενοδοχείων της σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται να ανοίξει τον Ιούνιο η  Domotel Hotel & Resorts, συμμετέχοντας έτσι στην επανεκκίνηση του τουρισμού. «Μόνο με πίστη, επιμονή, όραμα, ευθύνη και κοινή στρατηγική θα καταφέρουμε να κάνουμε και πάλι τον τουρισμό πρωταγωνιστή της οικονομίας» δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, ο όμιλος που διαθέτει μονάδες σε έξι τουριστικούς προορισμούς, προχώρησε, σε στρατηγική συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A., δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πρότυπο πιστοποιητικό,  το B&W της Swiss Approval.  Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσει μια νέα διεύθυνση υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της, το B&W Department, που θα διαθέτει τα: Blue Office για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και άμεσης παροχής ιατρικής φροντίδας και βασικών πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες της σε περίπτωση ανάγκης, και το White Office που θα ασχολείται με την οργάνωση και εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων.

“Η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και του προσωπικού μας αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και σε αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε ένα από τα ξενοδοχεία μας να είναι τo lab hotel για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προτύπου πιστοποιητικού που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον του τουρισμού. Για περισσότερα από 15 χρόνια στην Domotel Hotels & Resorts στηρίζουμε την ελληνική φιλοξενία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και φέτος, στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Μόνο με πίστη, επιμονή, όραμα, ευθύνη και κοινή στρατηγική θα καταφέρουμε να κάνουμε και πάλι τον Τουρισμό πρωταγωνιστή της οικονομίας”, δήλωσε ο CEΟ της Domotel Hotels & Resorts κ. Αλεξόπουλος.

Η Domotel Hotels & Resorts, με ιστορία μεγαλύτερη των 15 ετών, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα lifestyle & boutique ξενοδοχείων που διαχειρίζεται επτά πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες διαφορετικού τουριστικού ενδιαφέροντος σε προνομιακές τοποθεσίες της ελληνικής ενδοχώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Αράχωβα, Σύβοτα και Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλαν).  Στο σύνολο των ξενοδοχείων της, διαθέτει περισσότερα από 500 δωμάτια και σουίτες, με περισσότερες από 1.000 κλίνες και 275.000 κρατήσεις ετησίως, ενώ απασχολεί πάνω από 230 εργαζομένους.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις