Οικονομία

Έκλεισαν στις 10.00 οι προσφορές για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σήμερα το πρωί εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο καθώς σήμερα στις 10.00 το πρωί έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την διεκδίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Όπως διαρρέουν κυβερνητικές πηγές, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχει ανακοινωθεί η μεταβίβαση του ΤΤ το οποίο ”σπάει” σε ”good” και ”bad” bank, όπως δηλαδή έγινε και με την Αγροτική Τράπεζα.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως ούτε η Εθνική ούτε η Eurobank υπέβαλλαν προσφορές, λόγω νομικού κωλλύματος, αφού δεν έχει τελειώσει το deal της συγχώνευσης τους.

Διαβάστε επίσης :

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Άνοδο σε ευρώ και μετοχές πολεμικής βιομηχανίας φέρει η ευρω – συμμαχία των πρόθυμων για την Ουκρανία
Το ευρώ κέρδισε και σημείωσε άνοδο 0,4% έναντι του δολαρίου, ενώ οι αμυντικές μετοχές εκτινάχθηκαν, ενισχύοντας την κεφαλαιοποίηση του κλάδου κατά περίπου 30 δισ. δολάρια
REUTERS