Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ετοιμάζεται τεράστια επιχειρηματική συμφωνία

Ετοιμάζεται τεράστια επιχειρηματική συμφωνία

Το πρακτορείο Bloomberg αποκαλύπτει πως ο αμερικανικός κολοσσός στις τηλεπικοινωνίες ΑΤ&Τ καταστρώνει σχέδιο εξαγοράς της Vodafone, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Ένα deal με παγκόσμιο αντίκτυπο αποκαλύπτει το Bloomberg.

η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών AT&T βρίσκεται πολύ κοντά σε πρόταση εξαγοράς της Vodafone Group, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο κιόλας χρόνο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών AT&T βρίσκεται πολύ κοντά σε πρόταση εξαγοράς της Vodafone Group, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο κιόλας χρόνο.

η αγορά κάνει λόγο για τη δημιουργία του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου τηλεπικοινωνιών, αφού μόνον οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας θα ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια άτομα

Όπως αναφέρεται οι επίσημες διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει γιατί η αμερικανική εταιρεία δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιά περιουσιακά στοιχεία της Vodafone θα διατηρήσει και ποιά θα πουλήσει.

Εαν τελικά το deal οριστικοποιηθεί η αγορά κάνει λόγο για τη δημιουργία του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου τηλεπικοινωνιών, αφού μόνον οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας θα ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια άτομα.

Διαβάστε επίσης: Διαβάστε πως μπορείτε να πάρετε το ενιαίο επίδομα παιδιών

Σώμα “ράμπο” απέκτησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Financial Times: Γιατί η Γερμανία δεν βοηθάει την Ελλάδα

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε