Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Η τρόικα στέλνει ραβασάκια στα υπουργεία για την ακρίβεια στη χώρα μας

Προειδοποιήσεις σε υπουργεία για ενέργεια, καύσιμα, τρόφιμα, ιδιωτικά σχολεία, κλειστά επαγγέλματα και άλλα στέλνει η τρόικα προς τα αρμόδια υπουργεία!

Αναλυτικά σημειώματα προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία όπου επισημαίνονται τα προβλήματα της αγοράς και τα παραθυράκια της νομοθεσίας που κρατούν τις τιμές των προϊόντων υψηλά και καθιστούν την καθημερινότητα των ελλήνων ακριβή, έχει στείλει η τρόικα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, στο μικροσκόπιο έχουν μπει μεταξύ άλλων οι τομείς ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων, ιδιωτικής εκπαίδευσης, ωραρίου καταστημάτων, αλλά και επαγγέλματα όπως αυτά των δικηγόρων, ορκωτών λογιστών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών.

Πρόθεση της τρόικας είναι κατ΄αυτόν τον τρόπο να ανοίξει η συζήτηση για το πως θα μπορέσουν οι αγορές προϊόντων και υπηρεσιών να απελευθερωθούν ώστε να αρχίσει η αποκλιμάκωση των τιμών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3