Οικονομία

Η χρηματοδότηση των τομέων ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων, στο επίκεντρο της συνάντησης Μανιάτη – ΕΤΕπ

Η χρηματοδότηση έργων στους τομείς εξοικονόμησης ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δικτύων μεταφοράς ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων υπό τον αντιπρόεδρο, Μιχάι Τανασέσκου.

Η συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό πλαίσιο και συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ εξετάστηκε η δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης δράσεων από την ΕΤΕπ, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων που έχει θέσει το ΥΠΕΚΑ.

Ο κ. Μανιάτης, μίλησε για μια γόνιμη σχέση αμοιβαίου οφέλους με την ΕΤΕπ και παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής που έχει δρομολογήσει το Υπουργείο, καθώς και τις προτεραιότητες ενόψει της ανάληψης της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσικό αέριο υπάρχει! Που και ποια κοιτάσματα έδειξαν οι έρευνες

Το ΥΠΕΚΑ μεταφέρεται στην οδό Μητροπόλεως – Πόσα λεφτά εξοικονομούνται

Μανιάτης για Τσίπρα: Θέλει την καταστροφή της χώρας, για να ανέβει στην εξουσία

Το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης παρουσίασε ο Γ. Μανιάτης

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Οι δασμοί θα παραμείνουν σε ισχύ για μέρες και εβδομάδες, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου
Ορισμένα νησιά, στα οποία ζουν μόνο πιγκουίνοι, μπήκαν στον κατάλογο των δασμών Τραμπ, ώστε χώρες να μην μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως «παραθυράκι», σύμφωνα με τον Χάουαρντ Λούτνικ 
Ο Χάουαρντ Λούτνικ
Ινδία-ΗΠΑ: Το Νέο Δελχί δεν σχεδιάζει ν’ ανταποδώσει την επιβολή δασμών κατά της Ουάσινγκτον
Η κυβέρνηση εξετάζει μία ρήτρα στο εκτελεστικό διάταγμα της επιβολής των αμερικανικών δασμών του Τραμπ που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πιθανής αναστολής των δασμών για εμπορικούς εταίρους
FILE PHOTO: India's Prime Minister Narendra Modi speaks during a meeting at The Ministry of Foreign Affairs in Paris France July 14, 2023.