Ελλάδα

Λαγκάρντ: Θα δούμε τι θα γίνει με την Ελλάδα

Η τρόικα θα καταγράψει τι έγινε και τι δεν υλοποιήθηκε στην Ελλάδα, δηλώνει η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Οι συζητήσεις των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα θα καταγράψουν τι έγινε και τι δεν υλοποιήθηκε τους προηγούμενους μήνες, ανέφερε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον για την έκθεση του ΔΝΤ όσον αφορά την αμερικανική οικονομία.

Η κ. Λαγκάρντ τόνισε ότι θα δούμε τι έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες και πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Αναφερόμενη στο γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ευρωζώνη, η κ. Λαγκάρντ υποστήριξε ότι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους παραμένει ένας «παράγοντας αστάθειας» που επιδρά αρνητικά στις προσπάθειες ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα επωφεληθεί όταν η ευρωζώνη θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ενωμένη.

Διαβάστε

«Κόψτε κι άλλο από την υγεία»! Το όχι της τρόικα για επαναδιαπραγμάτευση – Έρχονται νέες περικοπές

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώην ποδοσφαιριστής διακινούσε την κοκαΐνη που εντοπίστηκε σε κοντέινερ με μπανάνες – Τα «μπλουζάκια» και οι διάλογοι των συναλλαγών
Από τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή με παραγγελίες και τις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, αποκαλύπτεται ότι η πελατεία αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές και γνωστούς ηθοποιούς
Το φορτίο κοκαΐνης που κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά
«Οι πολιτικές πλάτες και η βροχή δεν ξέπλυναν τίποτα» ξεσπά ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων στη Μάνδρα - «Ποιος θα πληρώσει για τους 25 νεκρούς;»
«Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, η αυτοδιοίκηση, τα υπουργεία, όλοι όσοι είχαν ευθύνη πριν το 2017, παρέμειναν στο απυρόβλητο» τονίζει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων Μάνδρας
Η φονική πλημμύρα στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017