Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

RAVENNA: Έρχεται επέκταση με νέα καταστήματα σε Λάρισα και Κρήτη

RAVENNA: Έρχεται επέκταση με νέα καταστήματα σε Λάρισα και Κρήτη

Στη Λάρισα και την Κρήτη ετοιμάζεται να επεκταθεί με νέα καταστήματα η RAVENNA, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr.

Διαθέτοντας ήδη 14.000 τετραγωνικά εκθεσιακών χώρων και 13.000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένων αποθηκευτικών χώρων σε συνδυασμό με το πανελλαδικό δίκτυο διανομών, η RAVENNA προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και τιμές, στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, σε ιδιώτες και επαγγελματίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εταιρεία RAVENNA Α.Ε. με έδρα στο Σχηματάρι, ιδρύεται το 2002, αλλά η εμπειρία των ιδρυτών της εταιρείας στα είδη υγιεινής και πλακιδίων ξεκινά από το Σεπτέμβριο του 1982.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RAVENNA Ανδρέας-Πλάτωνας Βρεττός, βρίσκεται στο επίκεντρο της εταιρίας από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε 20 χρόνια πριν, όταν ο ίδιος σε ηλικία 28 ετών επέστρεψε από την Αυστραλία -όπου γεννήθηκε και τελείωσε τις σπουδές του- καθώς οι γονείς του είχαν μεταναστέψει στην χώρα αυτή.

Τόσο η μεγάλη εμπειρία όσο και η γνώση του κλάδου έχουν οδηγήσει την εταιρεία στη δημιουργία της μεγαλύτερης και πληρέστερης συλλογής προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Το 2012 δημιουργείται τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση.

Με την προσθήκη ακόμη 3 κατηγοριών προϊόντων: έπιπλα σπιτιού, είδη φωτισμού και λευκών ειδών, η RAVENNA προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αναγκών προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Το 2015, η RAVENNA αρχίζει να συνεργάζεται με τον γνωστό αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, ο οποίος γίνεται ambassador της εταιρείας, και ένα χρόνο μετά (2016) δημιουργείται το e-shop «ravenna.gr».

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας απλώνονται σε έκταση 68.500 τ.μ., από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του καταναλωτή χωρίς καθυστέρηση.

Ειδικότερα, η RAVENNA διαθέτει 5 κτίρια, ένα στην Λεωφόρο, ένα στην Θεσσαλονίκη και τρία στο Σχηματάρι Λαμίας.

Έκθεση, κεντρικά γραφεία και αποθήκες περιλαμβάνουν τα δύο πρώτα κτήρια και το ένα στο Σχηματάρι Λαμίας, ενώ τα άλλα δυο στη Λαμία είναι Logistics Centers.

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάστηκε το 2017 και αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο 5.000 m2, όπου εκτός από πλακάκια και είδη υγιεινής, διατίθενται έπιπλα και φωτιστικά.

Τον Δεκέμβριο του 2019 πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στον κλάδο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων: Ανοίγει το κατάστημα RAVENNA του Κηφισού, στην Αθήνα, όπου σε 6.500 m2 «ξεδιπλώνεται» η μεγαλύτερη συλλογή σε πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα και φωτιστικά.

Στην RAVENNA υπάρχει ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως Οικονομικά – Λογιστικά, Πληροφορική, Αγορές, Logistics, Διαφήμιση, Marketing, Εξυπηρέτηση πελατών, Πωλήσεις κ.α.

Το σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης και ανάπτυξης σε κάθε στέλεχος.

Η εταιρία απασχολεί περισσότερα από 225 άτομα και χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, τα οποία εξασφαλίζουν την συνοχή των ομάδων στους χώρους εργασίας.

Παράλληλα, με ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού για τα κεντρικά γραφεία, τα καταστήματα και τις αποθήκες της, η RAVENNA εξασφαλίζει το ανώτερο δυνατό επαγγελματικό επίπεδο των ομάδων.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις