Οικονομία

Reuters: Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα

''Ένας άνεμος αισιοδοξίας άρχισε να φυσά στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ η λέξη «Grexit» φαντάζει πια μακρινή με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τώρα να μιλά για ανάπτυξη γράφει το Reuters.

”Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα ωστόσο η ανάκαμψη ενδέχεται να είναι αναιμική” εκτιμάει το Reuters.

”Ο ήχος των σφυριών από τις οικοδομές άρχισε να ακούγεται και πάλι, ενώ οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά στις τράπεζες όχι για να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά για να κάνουν κάποια κατάθεση.

Πλέον, ένας άνεμος αισιοδοξίας άρχισε να φυσά στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ η λέξη «Grexit» φαντάζει πια μακρινή με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τώρα να μιλά για Greekovery”.

Θα είμαι πολύ προσεκτικός με τη συζήτηση για success story. Είναι φυσιολογικό ότι η οικονομία θα αρχίσει σιγά σιγά να ανακάμπτει, αλλά για τη βιώσιμη ανάκαμψη, η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και να πάρει περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους” αναφέρει στο Reuters ο οικονομολόγος Christoph Weil.

Διαβάστε επίσης:

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Κομισιόν βάζει μέτρα σε πακέτα προϊόντων που πωλούνται σε ευρωπαίους καταναλωτές εμπόρων λιανικής πώλησης εκτός ΕΕ
Η Κομισιόν επισημαίνει ότι οι τελωνειακές αρχές αντιμετωπίζουν αυξανόμενο φόρτο εργασίας και αναδύονται κίνδυνοι που σχετίζονται με την ασφάλεια και τη συμμόρφωση των προϊόντων
Η Κομισιόν βάζει μέτρα σε πακέτα προϊόντων που πωλούνται σε ευρωπαίους καταναλωτές εμπόρων λιανικής πώλησης εκτός ΕΕ
Πρότυπο Κέντρο Αριστείας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενέργεια από την Helleniq Energy και το Alba Graduate Business School
Το Helleniq Energy Center for Sustainability and Energy @Alba Graduate Business School θα επιδιώξει να προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους στον ενεργειακό τομέα (Πολιτεία, Ακαδημαϊκός κόσμος, Επιχειρηματική κοινότητα, Κοινωνία των Πολιτών και Δημόσια Διοίκηση)
Πρότυπο Κέντρο Αριστείας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενέργεια από την Helleniq Energy και το Alba Graduate Business School