Οικονομία

Σαφάρι εφοριακών σε Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Με συνοπτικές διαδικασίες έχουν εντολή να διενεργούν ελέγχους οι εφοριακοί.

Στο στόχαστρο θα μπουν Α.Ε. και ΕΠΕ και με βάση τις κατευθύνσεις του ίδιου του υπουργού Οικονομικών θα ελέγχονται δέκα βασικά σημεία ώστε να φανεί ποιες από τις εταιρείες έχουν “προβληματικό” παρελθόν.

Έτσι θα γίνει έλεγχος εαν υπάρχει λήψη ή έκδοση πλαστών ή εικονικών τιμολογίων, παραστατικά για συναλλαγές με ανύπαρκτες εταιρείες, υπερτιμολογήσεις σε συναλλαγές ή προϊόντα, μη έκδοση φορολογικής συμμόρφωσης ή αναφορές για μη χορήγηση πληροφοριών σε ελεγκτές, ενώ στο στόχαστρο θα μπουν και εταιρείες στις οποίες υπάρχουν στελέχη τα οποία έχουν υποστεί δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης:
Έρχεται νέα περαίωση – εξπρές για όλους

Moody’s: Υποβάθμισε Γερμανία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο λόγω… Ελλάδας

Αυξήσεις από την.. πίσω πόρτα! – Αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΗ ανα εξάμηνο ανάλογα με τις τιμές των καυσίμων εισηγείται η ΡΑΕ!

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε πλήρη εφαρμογή σε τουρισμό και εστίαση από το Σάββατο 1 Μαρτίου
Τα τελευταία επίσημα στοιχεία του «ΕΡΓΑΝΗ» κατέγραψαν αύξηση στις καταγεγραμμένες υπερωρίες στους ενταγμένους κλάδους κατά 815.509 ώρες για το 2024 σε σχέση με τα έτη πριν την εφαρμογή του μέτρου
Κινητό τηλέφωνο με εφαρμογή για την ψηφιακή κάρτα εργασίας