Σάββατο, 6 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τι απαντά ο Πολ Τόμσεν για εάν η Ελλάδα χρειάζεται νέο πρόγραμμα

Τι απαντά ο Πολ Τόμσεν για εάν η Ελλάδα χρειάζεται νέο πρόγραμμα

 Πεπεισμένος πως δεν θα χρειαστεί τρίτο πρόγραμμα η Ελλάδα, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της τρόικας, Πολ Τόμσεν σε συνέντευξή του στο Mega, αλλά σημείωσε βέβαιος πως θα χρειαστεί μία νέα χρηματοδότηση με ένα μικρό ωστόσο ποσό από αυτό που είχε αρχικά δοθεί.

Αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές τη χαρακτήρισε σημαντικό ορόσημο και την χαιρέτισε, υπογραμμίζοντας πως θα διευκολύνει την επιστροφή των ελληνικών τραπεζών στις αγορές. 

Όπως τόνισε το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται μέχρι τις αρχές του 2016 και κατά τη γνώμη του στη νέα αξιολόγηση θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα, ενώ έκανε λόγο πως πρέπει το χρέος να μειωθεί σημαντικά. 

Σε ερώτηση για την ανεργία κυρίως τον νέων, έκανε λόγο για ανεπίτρεπτα επίπεδα και πως το πρόγραμμα έχει στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για νέες θέσεις εργασίας με υψηλότερα επίπεδα. 

Τέλος, ο Πολ Τόμσεν έκανε γνωτό πως το καλοκαίρι θα υπάρχει αποστολή στην Αθήνα και οι βασικές διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τόμσεν: Adonis με απογοήτευσες – Αδωνις: Από σαλάμι, ξέρεις;

Μόνο νερό και να το ανοίξουν μπροστά τους, ζήτησαν οι τροϊκανοί – Γιατί ήταν αμίλητος ο Τόμσεν

Push ups και… σουβλάκια για την τρόικα

Ο “καυγάς” Σαμαρά – Τόμσεν για το πλεόνασμα – “Φεύγουμε για να το ξανασκεφτείτε” απείλησε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ – Τι απάντησε ο πρωθυπουργός

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε