Site icon NewsIT

Wall Street: Σημάδια σταθεροποίησης μετά την απώλεια 533 μονάδων για τον Dow Jones

19.07.2024 | 12:43
Wall Street: Σημάδια σταθεροποίησης μετά την απώλεια 533 μονάδων για τον Dow Jones

«Κατρακύλα» 533 μονάδων σημείωσε ο Dow Jones κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (18.07.2024) στη Wall Street, ενώ και οι άλλοι δύο βασικοί δείκτες έκλεισαν στο κόκκινο.

Ωστόσο, σημάδια σταθεροποίησης της αγοράς δείχνει η διαπραγμάτευση των futures της Wall Street με τα συμβόλαια του Dow Jones να σημειώνουν άνοδο 28 μονάδων, του S&P 500 άνοδο 0,1% και του Nasdaq ενισχύονται 0,2%, ενώ αναμένεται να φανεί πως θα κινηθούν οι μετοχές κατά το άνοιγμα των συναλλαγών σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως πλην της χθεσινής «βουτιάς» του Dow Jones κατά 533 μονάδες, και ο S&P 500 έχασε 43 μονάδες και ο Nasdaq 125 μονάδες.

Οι Αμερικανοί επενδυτές έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην πολιτική σφαίρα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ κορυφώνει την εκστρατεία του καθώς το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων πλησιάζει στο τέλος του και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δέχεται πιέσεις από τους Δημοκρατικούς να αποσυρθεί από την κούρσα.

Ειδικά για την Παρασκευή, η συνεδρίαση της Wall Street πραγματοποιείται μέσα στο χάος που δημιούργησε η κατάρρευση των συστημάτων της Microsoft, προκαλώντας τεράστια προβλήματα λειτουργίας σε αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, αλλά και στις αγορές, με πολλά χρηματιστήρια να ανακοινώνουν λειτουργικά ζητήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως τα δεδομένα μεγάλων ευρωπαϊκών δεικτών όπως ο FTSE 100 και ο FTSE MIB εστάλησαν στον πανευρωπαϊκό Stoxx 600 με καθυστέρηση 20 λεπτών.

Αγορές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version