Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αλέξη σάλπισε σιωπητήριο στους υπουργούς. Αλλιώς το έχασες το παιχνίδι…

Αλέξη σάλπισε σιωπητήριο στους υπουργούς. Αλλιώς το έχασες το παιχνίδι…

Όχι να το παινευτώ, αλλά τελικά είμαι μεγάλος μάντης, πολύ μεγάλος. Δεν αναφέρομαι στα παλιά κατορθώματα που τα ξέρει όλη η υφήλιος (είμαι πιο γνωστός και από τον Βαρουφάκη), αλλά για τα τελευταία.

Εγραψα στον Αλέξη να επιβάλλει σιωπητήριο στο Βαρουφάκη, του έστειλα τον δεκάλογο του καλού υπουργού και πριν …Κάλχας φωνείσαι ο ίδιος ο Βαρουφάκης διόρθωσε τον εαυτό του για τη «δημιουργική ασάφεια» με ανακοίνωση του υπουργείου. Δοξάστε με εμένα το μεγάλο Κάλχα!

Πριν συνεχίσω οφείλω να παραδεχτώ πως ο Αλέξης έπραξε σωστά στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή. Σαν το σοφό Οδυσσέα τελείωσε την ομιλία του με την προτροπή στους υπουργούς να λένε λίγα λόγια και να κάνουν πολλά έργα. Ούτε Κάλχα στο newsit.gr να διάβαζε.

Όμως Αλέξη μου (με όλο το σεβασμό  στο αξίωμά σου, θα μου επιτρέψεις τον πατρικό τόνο παρότι είσαι πρωθυπουργός, μόνο και μόνο γιατί είμαι γέρος τριών χιλιάδων χρόνων και στα χρόνια τα ένδοξα οι νέοι τιμούσαν τους ηλικιωμένους) οφείλεις αυτό να το κάνεις πράξη.

Να επιβάλλεις τη σιωπή, να σαλπίσεις σιωπητήριο στους υπουργούς σου. Γιατί εσύ μπορεί να τα είπες χθες, αλλά σήμερα ο συνήθης ύποπτος Γιάνης Βαρουφάκης και ο Δημήτρης Στρατούλης κελάηδησαν σαν γαλιάντρες που δεν έχουν σταματημό.

Μέτρα Αλέξη μου, πάρε αυστηρά μέτρα. Βγάλε μία δύο κίτρινες κάρτες και  με την τρίτη στείλε και  κανένα απείθαρχο στο σπίτι του. Θυμήσου λίγο τον Ανδρέα Παπανδρέου που απέλυε εν πτήσει.

Μην μου πεις για πολυφωνίες και άλλες συνήθειες και ήθη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα σου απαντήσω πως εδώ δεν είναι οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κυβέρνηση και η βαβέλ δεν βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Σιλάνς λοιπόν και τα …σκυλιά δεμένα, που λέει μία γαλλοελληνική παροιμία.
 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε