Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αλεξιάδης: Δεν είπα για αναδρομικό φόρο – Σκοτωμός στο στούντιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δημοσιογράφοι φταίνε για όλα, κατά τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. “Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα μπουν αναδρομικοί φόροι για το 2015” είπε ο υπουργός… ρίχνοντας στα ΜΜΕ το φταίξιμο για… το αλαλούμ με τις αποδείξεις.

Βέβαια ήταν το υπουργείο που πρώτα επανέφερε τον κωδικό 049 για τις αποδείξεις και ήταν το υπουργείο που μετά το πήρε πίσω, όμως ο υπουργός επιμένει, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή στο Mega ότι υπήρξε παραπληροφόρηση και πως η επιβολή του μέτρου των αποδείξεων μέσα σε μερικές ώρες θα ήταν συνδεδεμένη με την επιβολή φόρου 22% για όσους δεν τις μάζευαν.
“Δεν είπα ποτέ ότι θα μπει φόρος σε όσους δεν μαζέψουν αποδείξεις για τα φετινά εισοδήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα βάζαμε πρόστιμο 22% στον κόσμο”.
Ο πανικός λοιπόν ήταν λάθος και δεν φταίει το υπουργείο αλλά οι δημοσιογράφοι που είπαν τι σημαίνει το μέτρο που για μερικές ώρες πήγε να επιβάλει η κυβέρνηση…
Κατά τα άλλα ο υπουργός καθησύχασε τους πολίτες λέγοντας ότι το υπουργείο έχει έτοιμα όλα τα προαπαιτούμενα και η συνάντηση με τους δανειστές θα πάει καλά…

 

 

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε