Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων της Intralot στο Οχάιο

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων της Intralot στο Οχάιο

Τη διετή ανανέωση του συμβολαίου της με τη Λοταρία του Οχάιο, για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας, ανάπτυξης και βελτίωσης στιγμιαίων λαχείων, ανακοίνωσε η Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανανέωση του συμβολαίου εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Οχάιο “Ohio Department of Administrative Services, General Services Division”, μετά από εισήγηση της Λοταρίας του Οχάιο. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την επεξεργασία, αποθήκευση, απογραφή και συνολική διαχείριση των στιγμιαίων λαχείων, καθώς επίσης και τη διαχείριση και τη στελέχωση ενός συστήματος παραγγελιών και διανομής στιγμιαίων λαχείων τελευταίας τεχνολογίας.

Η Intralot κέρδισε το 2009 συμβόλαιο για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων στη Λοταρία του Οχάιο διάρκειας 8 ετών με δυνατότητα ανανέωσης κάθε δύο έτη. O προϋπολογισμός της Λοταρίας εγκρίνεται κάθε δύο έτη από την Πολιτεία και ως εκ τούτου τα συμβόλαια πρέπει να ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια. Η ημερομηνία έναρξης ισχύος της διετούς ανανέωσης του συμβολαίου είναι η 1η Ιουλίου 2013.

Το έργο ξεκίνησε το 2009 μετά από μία 3μηνη μεταβατική περίοδο, κατά την οποία εκατομμύρια στιγμιαία λαχεία μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν στις νέες μονάδες αποθήκευσης της Intralot. Το 2012, οι πωλήσεις στιγμιαίων λαχείων της Λοταρίας του Οχάιο αυξήθηκαν κατά περίπου 44,7 εκατ. δολ., με τη Λοταρία να σημειώνει πωλήσεις ύψους 1,5 δισ. δολ., όσον αφορά στα στιγμιαία λαχεία, τα οποία αποτελούν το 55% των συνολικών πωλήσεων της λοταρίας.

Διαβάστε επίσης:

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε