Οικονομία

Αναβάθμιση από Μoody’s: Πανηγύρια από το υπουργείο Οικονομικών

Πανηγυρίζει το υπουργείο Οικονομικών για την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες (σε Β1 από Β3) στην οποία προχώρησε την Παρασκευή 1η Μαρτίου ο οίκος Moody's.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Οι μεταρρυθμίσεις έχουν αρχίσει να αποδίδουν και οι συνεχείς αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας δείχνουν τη σταθερά ανοδική της πορεία και την διαρκή ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών. Απόδειξη και η πρόσφατη επιτυχημένη έξοδος στις αγορές.

Η οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση αποδίδει και δημιουργεί στερεές βάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Σε θετικό έδαφος οι αμερικανικές αγορές – Συνεχής άνοδος στις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, πτώση για το δολάριο
Οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street πέφτουν χαμηλά μετά τις ανακοινώσεις της Κίνας για δασμούς 125% σε όλα τα αμερικανικά προϊόντα
The Wall Street entrance
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα