Τρίτη, 8 Οκτ.
20oC Αθήνα

Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο χασάπης των Ελλήνων, ο βρώμικος Πόουλ Τόμσεν

Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο χασάπης των Ελλήνων, ο βρώμικος Πόουλ Τόμσεν

Ο Πόουλ Τόμσεν είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Μετά την αποκάλυψη του κ. Βασίλη Κορκίδη ότι ο Ποουλ Τόμσεν υποστήριξε ότι οι μισθοί στην Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκονται στα 300 ευρώ επειδή η χώρα γεωγραφικά είναι στα Βαλκάνια, θα περίμενε κανείς κυβέρνηση, κόμματα και όλες οι οργανώσεις να καταδικάσουν τις απαράδεκτες απόψεις και εκτιμήσεις του στελέχους του ΔΝΤ. Θα περίμενε να ανακηρυχθεί persona non grata στη Ελλάδα.

Ο κύριος αυτός σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να παίζει οποιοδήποτε ρόλο στις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους Θεσμούς. Όταν έχει αυτή την άποψη, αυτή θα επιδιώκει να κάνει πραγματικότητα με τις πολιτικές που θέλει να εφαρμοστούν στη χώρα.
Ακριβώς αυτή η προσέγγιση του θέματος, αυτή η διάσταση που εξοργίζει τον κάθε Ελληνα, εξηγεί και την καταστροφική πολιτική των μνημονίων. Ο κ. Τόμσεν ήθελε πάση θυσία οι μισθοί στην Ελλάδα να μειωθούν στα 300 ευρώ, ανεξάρτητα της οικονομικής πραγματικότητας, του επιπέδου ανάπτυξης της Ελλάδας, της συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Μόνο και μόνο επειδή η χώρα βρίσκεται στα Βαλκάνια έπρεπε να υποστεί μία εσωτερική υποτίμηση απίστευτη, μία φτωχοποίηση απαράδεκτη, επειδή έτσι πίστευε και πιστεύει ο κύριος Τόμσεν.
Δυστυχώς ο κ. Κορκίδης δεν έκανε τις αποκαλύψεις που όφειλε να κάνει τότε και όχι να περιμένει τρία χρόνια για να αποκαλύψει το βρώμικο ρόλο το ΔΝΤ.. Δυστυχώς ούτε οι κυβερνήσεις πήραν τα μέτρα παρότι τις ίδιες απόψεις ο θρασύς Δανός θα τις είχε εκφράσει και σε υπουργούς και όχι μόνο σε συνδικαλιστές.
Δυστυχώς ούτε τώρα η κυβέρνηση δεν ζήτησε την αποπομπή του απαράδεκτου, του προκλητικού και προσβλητικού στελέχους του ΔΝΤ.
Δεν είναι δυνατόν να διαπραγματεύεσαι με έναν τύπο που πιστεύει πως οι μισθοί στην Ελλάδα πρέπει να βρίσκονται στα 300 ευρώ επειδή έτσι γουστάρει ο απαράδεκτος κύριος Τόμσεν. Δεν είναι δυνατόν υπουργοί και πρωθυπουργοί να τον υποδέχονται στο γραφείο τους για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν να συζητήσουν τίποτα μαζί του. Είναι απίστευτο, είναι δουλοπρεπές να μην έχουν τραβήξει το αυτί ή το λιγότερο να μην έχουν στείλει στο γραφείο του τον βρώμικο Πόουλ.
Ο κύριος αυτός επιδιώκει την καταστροφή της χώρας, ο κύριος αυτός δεν ψάχνει τη σωστή λύση στο ελληνικό ζήτημα, αλλά επιδιώκει να επιβάλλει τις απόψεις του. Και μόνο εξ΄ αυτού του λόγου η κυβέρνηση έστω τώρα οφείλει να ζητήσει την αποπομπή του. Να κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε η ίδια το προηγούμενο διάστημα.
Ο προκλητικός, ο απαράδεκτος κύριος Τόμσεν, ο χασάπης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων είναι ανεπιθύμητος στη χώρα.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε