Οικονομία

Ασφαλιστικό: Συναντήσεις – φωτιά του Τσακαλώτου με Ντάισελμπλουμ και Σόιμπλε

Πριν ακουμπήσει το ασφαλιστικό στο τραπέζι του Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βλέπει σήμερα τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και αύριο τον Β. Σόιμπλε.

Με τις πιο δύσκολες αποστολές ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή περιοδεία του για το ασφαλιστικό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καθώς σήμερα θα έχει τετ α τετ με τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και αύριο με τον Β. Σόιμπλε.

Στόχος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών είναι να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σχέδιο Κατρούγκαλου στους Ευρωπαίους ομολόγους του, πριν εξεταστεί στο Eurogroup της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εως τώρα έχει αποσπάσει καλές, αλλά γενικόλογες κριτικές, από τον Γάλλο υπ. Οικονομικών Μ. Σαπέν και τον Φινλανδό Α. Στουμπ, οι οποίοι μόνο ευχαριστίες δεν κάνουν που δεν βλέπουν πια τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Όμως εως τώρα όλοι οι Ευρωπαίοι υπουργοί απορρίπτουν ο ένας μετά τον άλλο την ελληνική πρόταση για απεμπλοκή του ΔΝΤ από το νέο Μνημόνιο.

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Aegean: Η Θεσσαλονίκη διαθέτει όλα τα εφόδια για να γίνει ένας ακόμη πιο δυναμικός διεθνής προορισμός
Επενδύουμε συστηματικά στην Θεσσαλονίκη έχοντας σχεδόν διπλασιάσει τις συνδέσεις εξωτερικού από το 2019 και προσθέτοντας διαρκώς νέα δρομολόγια εσωτερικού, αναφέρει ο κ. Γερογιάννης
Αεροπλάνο της Aegean