Site icon NewsIT

Unilever: Πουλάει την εταιρεία καθαρισμού νερού Pureit

17.07.2024 | 08:54
Unilever: Πουλάει την εταιρεία καθαρισμού νερού Pureit

Την πώληση καθαρισμού νερού Pureit ανακοίνωσε προχθές (15.07.24) ο εταιρικός κολοσσός των καταναλωτικών αγαθών, Unilever.

Την Pureit αγοράζει η εταιρεία A.O.Smith, μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας νερού. Η Pureit προσφέρει μια σειρά λύσεων καθαρισμού νερού σε όλη την Ινδία, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Βιετνάμ και το Μεξικό, μεταξύ άλλων. Ο Eduardo Campanella, Πρόεδρος της Unilever Home Care, δήλωσε πως «η πώληση της Pureit σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στο ταξίδι μας για την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου μας προς χώρους υψηλότερης ανάπτυξης, σύμφωνα με το σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη.

Η Pureit παρέχει βασικές λύσεις καθαρισμού νερού σε εκατομμύρια πιστούς καταναλωτές και είμαι βέβαιος ότι η μάρκα θα ευδοκιμήσει περαιτέρω υπό την ιδιοκτησία του A.O.Smith».

Ο Kevin J. Wheeler, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της A.O.Smith, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της Pureit θα ενισχύσει την ηγετική μας θέση ως παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων επεξεργασίας νερού υψηλής ποιότητας και θα διπλασιάσει τη διείσδυσή μας στην αγορά της Νότιας Ασίας.

Η εξαγορά θα υποστηρίξει επίσης την εταιρική μας στρατηγική, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας και τις δυνατότητες διανομής. Η κουλτούρα καινοτομίας της Pureit, η ισχυρή αναγνώριση της μάρκας και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην premium τοποθέτηση της μάρκας μας και στο ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας στην περιοχή. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την ομάδα της Pureit στην οικογένεια του A.O.Smith».

Η συναλλαγή υπόκειται στους συνήθεις όρους κλεισίματος και η Unilever θα συνεχίσει να διαχειρίζεται την επιχείρηση μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Tags:

Διεθνή Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version