Site icon NewsIT

Αισιόδοξες οι γερμανικές εταιρείες για τις συνεργασίες τους με την κινέζικη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων

01.10.2024 | 10:55
Αισιόδοξες οι γερμανικές εταιρείες για τις συνεργασίες τους με την κινέζικη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων

FILE PHOTO: The logo of German automaker BMW is seen in Brussels, Belgium February 28, 2023. REUTERS/Yves Herman/File Photo

Την αισιοδοξία τους για τις συνεργασίες με την Κίνας στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, δήλωσαν οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, στο συνέδριο, 2024 World New Energy Vehicle Congress.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (29.9.2024) στην πόλη Χαϊκού της νότιας κινεζικής νησιωτικής επαρχίας Χαϊνάν, καθώς η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων συνεχίζει αναπτύσσεται στην Κίνα.

Ο Γιόχαν Γκόλερ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW AG, αποδίδει την επιτυχία της αγοράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Κίνα, στις υποστηρικτικές πολιτικές που εφαρμόζει το Πεκίνο, στη σταθερότητα των κανονισμών, αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες.

Ο Γκόλερ έδωσε επίσης, έμφαση στη δέσμευση της BMW για τη διατήρηση του ανοίγματος της κινεζικής αγοράς σε ξένες επενδύσεις, εκφράζοντας την ελπίδα ότι περισσότεροι Κινέζοι κατασκευαστές μπαταριών θα επιλέξουν την Ευρώπη, για την εξαγωγή των βιομηχανικών δραστηριοτήτων τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διεθνή Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version