Διεθνή

Ιαπωνία: Ενδεχόμενη η επιβολή κυρώσεων σε κινέζικες εταιρείες

Εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων σε βάρος εταιρειών, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών της Κίνας.

Συγκεκριμένα, οι κυρώσεις της Ιαπωνίας αφορούν την υποστήριξη της Κίνας στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που τους προσάπτει, μέσω της προμήθειας υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, όπως μετέδωσε σήμερα (12.6.2024) το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φουμίο Κισίντα, ίσως αναφερθεί στο σχέδιο να προστεθούν εταιρείες τρίτων κρατών που κατηγορούνται πως υποστηρίζουν τη Ρωσία στην Ουκρανία στον κατάλογο των κυρώσεων και απαγορεύσεων εξαγωγών στη σύνοδο της G7 στην Ιταλία, κατά τις πληροφορίες του NHK.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Διεθνή
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Διεθνή: Περισσότερα άρθρα