Οικονομία

ΕΦΚΑ: Κλείνουν προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, στις 17:00, έως και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, δεν θα είναι εφικτή η είσοδος στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ με κωδικούς TAXISNET.

Ο λόγος είναι η μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του φορέα, αυτό οφείλεται σε μετάπτωση των βάσεων δεδομένων στη νέα υποδομή Exada Cloud@Customer, η οποία επηρεάζει τις διαλειτουργικότητες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα