Site icon NewsIT

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Τακτοποιεί εκκρεμότητες – «Έκλεισε» υποθέσεις πέντε χρόνων

06.12.2023 | 13:50
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Τακτοποιεί εκκρεμότητες – «Έκλεισε» υποθέσεις πέντε χρόνων

Businessmen investor think before buying stock market investment using smartphone to analyze trading data. investor analysis with stock exchange graph on screen. Financial stock market.

Την επίτευξη ενός σημαντικού ορόσημου που είχε θέσει από την ανάληψη των καθηκόντων της ανακοινώνει η Διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Δηλαδή την ολοκλήρωση του συνόλου των υποθέσεων που εκκρεμούσαν πέραν της πενταετίας.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (5.12.2023), το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ολοκλήρωσε την εξέταση και των τελευταίων παλαιών υποθέσεων και έτσι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν υφίστανται πλέον εκκρεμείς πέραν της
πενταετίας υποθέσεις.

Η διεκπεραίωση των εκκρεμών αυτών υποθέσεων πραγματοποιήθηκε μεθοδικά και μετά τη διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων κατά τα τελευταία 4 χρόνια και αποτελεί πρωταρχικό στόχο της παρούσας Διοίκησης,

Όπως ανακοινώνει σχετικά, η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να συνεχίσει το εποπτικό της έργο χωρίς το βάρος του μεγάλου αριθμού των παλαιών υποθέσεων. Το έργο χαρακτηρίστηκε από υψηλό βαθμό δυσκολίας και πολυπλοκότητας και η ολοκλήρωσή του είναι το αποτέλεσμα συστηματικής και εντατικής, συλλογικής αλλά και ατομικής προσπάθειας του ανθρώπινου δυναμικού της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version