Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Έρχεται νέα εγκληματική λαίλαπα του ΔΝΤ

Έρχεται νέα εγκληματική λαίλαπα του ΔΝΤ

Εκαναν λάθος με τον πολλαπλασιαστή και κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία με τη βύθισή της σε πολύ μεγάλη ύφεση. Λάθεψαν σε όλους τους υπολογισμούς για ελλείμματα, δημοσιονομικά κενά και πρωτογενή πλεονάσματα όταν ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών. Επεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους για την ύφεση που θα προκαλούσαν τα capital controls επιβάλλοντας μέτρα εισπρακτικά που δεν αντέχει ο Ελληνας πολίτης. 

Παρά ταύτα επανέρχονται εκτιμώντας ότι θα υπάρξει δημοσιονομικό κενό 6,6 δισ. ευρώ ως το 2018. Ε, αυτοί δεν …τρώγονται με τίποτα. Το θράσος τους είναι απύθμενο και η αλαζονεία τους εγκληματική.

Στους τεχνοκράτες της συμφοράς του ΔΝΤ αναφερόμαστε, οι οποίοι παρότι διέπραξαν εγκληματικά λάθη καταδικάζοντας την ελληνική οικονομία στη μεγαλύτερη ύφεση και καταστροφή σε ειρηνική περίοδο, έρχονται πάλι να κάνουν άλλη μία εξωφρενική εκτίμηση και να απαιτήσουν μέτρα 6,6 δις. ευρώ ως το 2018, γιατί εκτιμούν ότι τόσο θα είναι το δημοσιονομικό κενό.

Αν τα λάθη τα είχαν διαπράξει σε ιδιωτική εταιρεία θα είχαν απολυθεί προ πολλού μετά πολλών …επαίνων, αφήστε που θα την είχαν στείλει στον αγύριστο.
Στην περίπτωση της Ελλάδας γλιτώνουν κάθε τιμωρία, παρότι τα λάθη τους ισοδυναμούν με εγκλήματα που οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν ακόμα και εσκεμμένα.

Και οι θρασύτατοι αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, να μαζέψουν τα θεωρητικά τους μπογαλάκια και τα μαθηματικά μοντέλα και να εγκαταλείψουν τη χώρα, επιμένουν μονότονα στο ίδιο μοτίβο. Ελεος πια.
Η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα, οι κοινωνικοί φορείς οφείλουν να αντισταθούν στη λαίλαπα του ΔΝΤ, γιατί αν συνεχιστεί το ίδιο σενάριο η καταστροφή της χώρας θα είναι ανεπανόρθωτη. Δεν θα ορθοποδήσει ποτέ.

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε