Οικονομία

Έσκασε” και άλλο ρωσικό τουριστικό πρακτορείο

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα το λουκέτο στο ρωσικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Versa, που αυτή τη στιγμή έχει περίπου 2.000 Ρώσους τουρίστες στην χώρα μας.

Δεν έχουν τέλος τα ”κανόνια” από ρωσικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, αφού με την ανακοίνωση του το ”Versa” γίνεται το 14ο που βάζει λουκέτο, με συνέπεια να βρίσκονται τώρα στον ”αέρα” 2.000 Ρώσοι τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Μετά το ”κανόνι” και του ”Versa” οι οικονομικές επιπτώσεις στην Ελλάδα από τα ρωσικά γραφεία που έκλεισαν υπολογίζεται πως ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθεια διάσωσης Βουλγαρικής τράπεζας που έκλεισε από μαζική φυγή καταθέσεων

Εφιαλτική προειδοποίηση για τους μισθούς: Έρχεται τριπλό σοκ στην οικονομία

Δένδιας: Ο Τσίπρας πουλάει αέρα κοπανιστό

Πτώση στις αγορές σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πηγή ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα