Site icon NewsIT

Αγρότες: Σε διαβούλευση το σχέδιο για προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι με εναέρια μέσα

29.08.2024 | 18:05
Αγρότες: Σε διαβούλευση το σχέδιο για προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι με εναέρια μέσα

Σε δημόσια ανοιχτή διαβούλευση τίθεται από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) το σχέδιο διακήρυξης ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την προστασία των καλλιεργειών των αγροτών από το χαλάζι με εναέρια μέσα.

Ο διαγωνισμός με γνώμονα την προστασία των αγροτών από φυσικά φαινόμενα όπως είναι το χαλάζι, θα ισχύσει από 26 Αυγούστου και για 22 ημέρες από την ανάρτησή της διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου/ων, για την:

  1. Τη Μίσθωση ενός Συστήματος Χαλαζικής Προστασίας με Εναέρια Μέσα-Πτητικού εξοπλισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.
  2. Τη Μίσθωση Μετεωρολογικών ραντάρ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής
  3. Την προμήθεια Ιωδιούχου Αργύρου σε συσκευασία, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής
  4. Την Προμήθεια Υλικών Ραδιοβόλισης, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Το σχέδιο της διακήρυξης έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις στη διαδικτυακή Πύλη του ΕΣΗΔΗΣ και στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους.

Μακρο-οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version