Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φόρο 23% στα φασόλια, τα ρεβύθια και τις φακές και όχι στο κρέας και την εκπαίδευση

Φόρο 23% στα φασόλια, τα ρεβύθια και τις φακές και όχι στο κρέας και την εκπαίδευση

Δία μου μεγαλοδύναμε σε ευχαριστώ. Μπορεί να μου στέρησες τη Ζωή, τη Ραχήλ, τον Γιάνη, τον Λεουτσάκο, τον Πετράκο και άλλους αγαπημένους ήρωες και πρωταγωνιστές, όμως με αποζημίωσες με έναν γίγαντα, ικανό να τους υποκαταστήσει, ακόμα και να τους αντικαταστήσει όλους. Τον γίγαντα Νίκο Φίλη.

Τί; Αμφιβάλλετε για τις ικανότητες του πληθωρικού Νίκου; Για διαβάστε και ξανασκεφτείτε το και τότε θα ευγνωμονείτε κι΄ εσείς το Δία, που στις γκρίζες μέρες μας βρίσκει τρόπο να βάζει χρώμα στη ζωή μας.

Τί είπε ο μέγιστος Νίκος; Με κάθε σοβαρότητα που αρμόζει σε έναν σκεπτόμενο υπουργό και δη της Παιδείας, είπε πως εάν τα ισοδύναμα αφορούν όλους τους πολίτες τότε προτιμά το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν 23% οι πολίτες για το κρέας για να στείλουν κάποιοι τα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο. Πω, πω πω αμάν βαριά φιλοσοφία…Τι υψιπετής διαλογισμός!!!

Νίκο μου αν οι άνεργοι και οι φτωχοί τρώνε τόσο πολύ κρέας και μάλιστα καθημερινά, όπως υπονοείς, τότε να βάλεις ΦΠΑ 23% στις φακές, τα ρεβίθια, τα φασόλια, που τρώνε οι λεφτάδες οι οποίοι ¨μπούκωσαν¨ από το πολύ κρέας και τώρα τόριξαν στην υγιεινή διατροφή.

Τσάκισέ τους Νίκο. Πάρε τους όλα τα χρήματα βάζοντας ΦΠΑ 23% στα είδη υγιεινής διατροφής που τρώνε οι πλούσιοι. Η απόφασή σου θα είναι η αποθέωση της ταξικής σοφίας και η δικαίωση αγώνων δεκαετιών.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε