Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Φουντώνουν οι πληροφορίες για μεγάλη αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

Φουντώνουν οι πληροφορίες για μεγάλη αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

Με στελέχη του διεθνούς οίκου Moody’s συναντάται σήμερα ο Γ. Στουρνάρας ενώ ήδη το κλίμα στην αγορά το χρηματιστήριο και τα spreads δείχνει πως επίκειται αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Γιάννης Στουρνάρας θα φιλοξενήσει σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών στελέχη του οίκου αξιολόγησης Moody’s στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Φημολογείται έντονα πως το επόμενο στάδιο θα είναι η αναβάθμιση, και μάλιστα μεγάλη, της ελληνικής οικονομίας

Όπως ”ανοιχτά” πλέον κυκλοφορεί από παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών η συνάντηση αυτή γίνεται για να ”σφραγιστεί” η βελτιωμένη αναθεώρηση των προβλέψεων των Moody’s για την πορεία του ΑΕΠ και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας τοποθετείται χρονικά μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από την τρόικα

Φημολογείται έντονα πως το επόμενο στάδιο θα είναι η αναβάθμιση, και μάλιστα μεγάλη, της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας τοποθετείται χρονικά μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από την τρόικα.

μόνο τυχαία δεν είναι τόσο η ανοδική πορεία του Χρηματιστηρίου, που ξεπέρασε το φράγμα των χιλίων μονάδων, όσο και η μεγάλη υποχώρηση των ελληνικών spreads

Το κλίμα πάντως το έχει ήδη ”μυρίσει” η αγορά και μόνο τυχαία δεν είναι τόσο η ανοδική πορεία του Χρηματιστηρίου, που ξεπέρασε το φράγμα των χιλίων μονάδων, όσο και η μεγάλη υποχώρηση των ελληνικών spreads.

Διαβάστε επίσης:

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε