Οικονομία

Η Εθνική Τράπεζα πήρε τις καταθέσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς των καταθέσεων της πελατείας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου και από την Πέμπτη 24/12/2015 άρχισε η εξυπηρέτησή τους από το Δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας.

Για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών και τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους η Εθνική Τράπεζα, αναφέρει ότι η προσέλευσή τους στο Δίκτυο των Καταστημάτων δεν είναι καταρχήν απαραίτητη και μπορεί να γίνεται ανάλογα με την αναγκαιότητα χρήσης του λογαριασμού τους.

Ειδικότερα σημειώνονται τα εξής:

• Οι λογαριασμοί πρώτης ζήτησης (ταμιευτηρίου, τρεχούμενοι, όψεως) μεταφέρονται σε λογαριασμούς ίδιας μορφής.

• Τα υπόλοιπα των προθεσμιακών λογαριασμών μεταφέρονται σε λογαριασμούς πρώτης ζήτησης, ανάλογα με την κατηγορία του δικαιούχου τους (ταμιευτηρίου για τα φυσικά πρόσωπα, όψεως για τα νομικά πρόσωπα).

• Κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας, για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του, πρέπει να προσκομίσει τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.

• Οι πελάτες – νομικά πρόσωπα πρέπει να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατό τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να είναι δυνατή η κίνηση των λογαριασμών τους. Σε περίπτωση που είναι και πελάτες της Εθνικής Τράπεζας και έχουν ενεργή νομιμοποίηση των εκπροσώπων τους ή έχουν προσκομίσει τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες για τη νομιμοποίησή τους.

Τα Στελέχη και το προσωπικό των Μονάδων της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεση και των συγκεκριμένων πελατών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με προθυμία και να διευκολύνουν την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα διενέργεια των συναλλαγών της.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Σε στάση αναμονής ο κλάδος της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου λόγω των αμερικανικών δασμών
Αν δεν υπήρχαν οι δασμοί, η φετινή χρονιά θα εξελισσόταν σε χρονιά - ρεκόρ, αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών - Τυποποιητών - Εξαγωγέων Επιτραπέζιας Ελιάς
Extra virgin olive oils on the shelf
Scope Ratings για δασμούς Τραμπ: Το μεγαλύτερο σοκ στο εμπόριο εδώ και πάνω από 100 χρόνια – Τα 3 σενάρια και ο κίνδυνος των capital controls
Βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ με σοβαρές χρηματοπιστωτικές συνέπειες για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο προβλέπει ο οίκος Scope για την επιθετική δασμολογική πολιτική του Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ 2