Οικονομία

Η τρόικα στυλώνει τα πόδια για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Οι επιφυλάξεις που έχει η Τρόικα στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά συζητήθηκαν στη σημερινή, πρώτη, συνάντηση που είχαν τα μέλη της πενταμερούς επιτροπής που έχει συγκροτηθεί για αυτό το λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα καθώς παραμένουν οι επιφυλάξεις της Τρόικας μετά την πρώτη αυτή συνάντηση που είχαν τα τεχνικά κλιμάκια από την Τρόικα, την Τράπεζα της Ελλάδας, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και των υπουργείων Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Στη σημερινή συνάντηση η προσπάθεια επικεντρώθηκε στο να ποσοτικοποιηθούν οι επιμέρους προσεγγίσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η Τρόικα διατηρεί επιφυλάξεις ως προς τις κεφαλαιακές ανάγκες που δημιουργεί η ρύθμιση.

Αντίθετη είναι η άποψη του υπουργείου Ανάπτυξης, κύκλοι από το οποίο επισημαίνουν την απόφασή τους να επιμείνουν για να πετύχουν το καλύτερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγγραφο αποκαλύπτει τα σχέδια της κυβέρνησης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά – Θα αφορά όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους

Νέες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Πληρωμή τόκων μόνο για 4 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο – Δόση στα μέτρα του δανειολήπτη!

“Ανάσα” για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά – Πώς να μειώσετε τη δόση του στεγαστικού σας 30%

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα