Οικονομία

Κ. Μητσοτάκης – Ρ. Ράντεφ: Η ενέργεια στο επίκεντρο της συνεργασίας Έλλαδας και Βουλγαρίας

Με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ (Rumen Radev), συναντήθηκε στο περιθώριο της 28ης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP28), στο Ντουμπάι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις και η στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας. Οι κ. Κ. Μητσοτάκης και Ράντεφ συζήτησαν ακόμη ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Γάζα.

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η αυξανόμενη επιμονή του Τραμπ στα έσοδα από δασμούς αυξάνει τις πιθανότητες εμπορικού πολέμου
Ο επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Τραμπ, δήλωσε ότι μια εισφορά 10% επί των εισαγωγών από την Κίνα που εισήχθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα θα αποφέρει «μεταξύ 500 δισ. και 1 τρισ. δολαρίων σε διάστημα 10 ετών
Ο Ντόναλντ Τραμπ