Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Κατατέθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Κατατέθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Κατατέθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση.

«Είναι προφανές πως αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, παραδίδοντας, το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο προϋπολογισμός του 2018 είναι εντός στόχων, ο προϋπολογισμός του 2017 έχει μία αρκετά σημαντική υπέρβαση στα έσοδα που θα αξιοποιήσουμε, ανέφερε ο κ. Χουλιαράκης.

«Ελπίζουμε μέχρι να γίνει σχέδιο προϋπολογισμού και μέχρι να περάσει ο επόμενος καιρός για να το εγκρίνουμε, τον Δεκέμβριο, να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις και καλύτερες δυνατές πρόνοιες» τόνισε ο κ. Βούτσης παραλαμβάνοντας από τον κ. Χουλιαράκη το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το προσχέδιο του προϋπολογισμού θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 2,21% για το 2017 και πάνω από 3% για το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2018 μπορεί να φτάσει και το 3,57%.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα εκτός από εκείνα που ήδη αναφέρονται στο Μεσοπρόθεσμο που ψηφίσθηκε το Μάϊο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις