Οικονομία

Καταβλήθηκε το επίδομα των 5.000 ευρώ σε 18 πυρόπληκτους

Στους πρώτους 18 πυρόπληκτους δικαιούχους καταβλήθηκε σήμερα το επίδομα των 5.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Επίσης, με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η διαδικασία του ελέγχου των αιτήσεων, από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Χρέη 3 δισ. ευρώ από το κράτος στους ιδιώτες
Τα μεγαλύτερα χρέη έχουν τα νοσοκομεία που οφείλουν στους ιδιώτες προμηθευτές τουλάχιστον 1,164 δισ. ευρώ από 1,319 δισ. ευρώ που ήταν το «στοκ» των οφειλών τον Δεκέμβριο του 2023
χαρτονομίσματα ευρώ και κομπιουτράκι